Skriverier

TGIF

Så är vi inne på den sista vardagen den här veckan. Barnen har precis gått iväg till skolbussen och maken åkte för på jobb för snart en halvtimme sedan. Borta i väst syns solen titta fram bakom molnen, men jag tror det blir svårt för den att bryta igenom molntäcket idag.

Skulle så gärna sätta mig i rullabella och åka ut på en promenad, men så här i brytpunkten mellan vinter och vår, är det ingen lek att ta sig fram med rullstol. Ömsom är det isfläckar av smältvattnet som frusit på under natten, ömsom modd och smältvatten under dagen. Jag hoppas den här omgångens brytpunkt blir kort, så att marken snabbt torkar upp och jag kan börja röra mig ute!

Idag har jag inte ett enda möte inbokat. De senaste 3 veckorna har jag haft 1-2/dag (förutom sportlovsveckan när jag fick avboka allt p.g.a. sjukdom). Så idag blir det ordentligt med träning, svara på alla mail som fått vänta under veckan, budgetpillande och som grädde på moset får vi besök av Myzan med kids! Kan det verkligen ha varit förra påsken vi träffade Myzans familj? Nej, nog måste vi väl ha setts under sommaren oxå. Eller? Anyway, ska bli härligt att ses igen!

Dags att ta tag i träningen nu, så den är gjord innan allt det andra tar vid.

Ha en skön fredag och trevlig helg!

Du kanske också gillar…

Tack för att du lämnar några ord till mig!