Skriverier

Sportlovet fortsätter

Idag är det torsdag och vi har njutit av sportlovets vårväder så det stått härliga till.

I tisdags hade det redan hunnit bli så milt att vi inte vågade vara på isen på träsket, utan åkte istället till Islandia och tillbringade några timmar på isen där istället. Passade även på att fika fastlagsbulle på café och vandrade lite på stan. Måste säga att det var rysligt dött med folk i butikerna. Enda stället man stötte på folk var på caféerna.

På kvällen åkte tjejerna till mommo och moffa och sov över där.

Onsdagen började si så där med en smärre frontalkrock mellan mormor och barnbarn, men på eftermiddagen hade ilskan lagt sig och tjejerna gick tillbaka för att baka bullar. Jag och Nicke tog en promenx med hundarna och njöt av fågelsång och barmark som sakta, men säkert kommer fram. Kvällen tillbringade jag hos veterinärens drop-in för att vaccinera Ayleen, men det var det värt, för nu äntligen är det gjort! Bara avmaskning kvar om vi ska resa någonstans.

Idag har Nicke och tjejerna skidat Breidans skidspår medan jag åkte och handlade lite smått. Väl hemma har tjejerna lekt tillsammans i timmar. Ja, för att vara lite krass, så måste jag faktiskt säga att jag förvånas över deras enorma lekförmåga det här sportlovet! Inte många gånger de surat eller kommit ihop sig! Och som de har lekt! Timme efter timme, dag ut och dag in. Fantastiskt!

Vi har även hunnit med lite sådd av diverse grönsaker och blommor.

Och det här är då dagens resultat. Fattas ännu några sorter som ska ruggas och blötläggas tills imorgon.

Du kanske också gillar…

Tack för att du lämnar några ord till mig!