Skriverier

Ny dag, nya möjligheter

Idag är en bra dag. Det har jag bestämt. Menssmärtan har lagt sig. Kroppen är relativt okej. Det stormar ute, och det kan jag inte påverka det allra minsta. Så, med andra ord är det bara min inställning som sätter gränser.

Idag ska jag på möte och efter det ska jag åka och hämta en klänning som jag köpt av en tjej på Ålands Köp och Sälj. Ska bli intressant att se om den passar och om jag kanske skulle kunna ha den på svägerskans bröllop om 2 veckor!

Jobbar hemifrån idag, men imorgon bär det iväg till butiken igen. Jag är oerhört lyckligt lottad som har pappa som kan ta hand om min butik när jag själv inte är där. Tack, snälla pappa! Det betyder oerhört mycket för mig!

Nej, nu måste jag försöka göra det vettiga jag påbörjat och sen göra mig i ordning för mötet.

Idag är en bra dag. Glöm inte det!

Och slutligen; en varm tanke till de änglar som blickar ner på oss från himlen just idag och till dem som blickarna faller på. Jag kan inte ens i min vildaste fantasi föreställa mig smärtan att förlora någon så nära som ni gjort. Just idag verkar många vänner och bekanta ha en sådan årsdag. Den 13 januari. Änglarnas dag. Ni finns i mina tankar!

Du kanske också gillar…

Tack för att du lämnar några ord till mig!