Sångfågeln

Sånglektion och konsertförfrågan

För en vecka sedan frågade min sångpedagog om jag vill sjunga duett med Kjell, som jag sjungit med tidigare. Hon föreslog samma sång som förra gången. Jag tyckte det lät kul, och tackade ja. Idag när jag kom på sånglektion sa hon ”Jag tänkte att vi skulle prata om konserten…” Och nånstans där föll min haka i golv. Jag stirrade på henne och sa mycket frågande ”Vad för konsert?!”. 🙂

Nå, nu är allt utrett och jag har alltså blivit tillfrågad att hålla konsert med 3 andra tjejer och 2 karlar. Vi ska sjunga en sång alla tillsammans, en sång bara tjejerna och duetten då som jag blivit tillfrågad. Hon föreslog en sång och jag ska fundera vidare på en själv.

Fixar jag det? Tänk om jag får panik. Tänk om rösten inte håller. Tänk om jag inte räcker till…

Jag vet att jag skulle älska att få beröra publiken, att stå där och få ge. Men jag är inte lika säker på mina hjärnspöken. Jag får nog ta och jobba lite på det.

Men nog blir jag hedrad när jag blir tillfrågad som en av de mer erfarna av sångarna! Verkligen! Det värmer att jag får chansen, även om jag på sätt och vis halkar in på ett bananskal genom Kjell. 🙂

Du kanske också gillar…

Tack för att du lämnar några ord till mig!