Skriverier

Hittat hit

Ser att flera av er ålänningar hittat hit igen. Kan inte annat än le när jag ser hur ni googlar för att hitta mig. Jag måste vara intressant. Måste vara en bra bloggare, med tanke på hur nyfikna ni är. 🙂

Det intressanta är att ni sällan kommenterar. Flera av er har kommenterat max en gång. Ändå är jag så intressant att ni googlar efter mig. Det är rätt kul.

Så, varmt välkomna hit, gott folk! Hoppas ni trivs, ja, det måste ni ju göra eftersom ni kommer tillbaka gång på gång.

Vill bara förtydliga att det från och med nu är för min egen skull den här sidan finns. De kommentarer jag plockar bort, plockar jag bort för att jag inte vill ha dem kvar, och jag behöver ingen ursäkt eller förklaring för att göra det. De inlägg jag skriver, skriver jag för att jag vill. Vill ni läsa, så var så goda, men räkna inte med att jag tänker stryka er medhårs. Det här är Mitawa.ax. Tillhör mig. Är min. Deal with it, eller gå. Ditt val.

Du kanske också gillar…

2 kommentarer

  1. Emilia säger:

    Det låter negativt, men är väl kul ändå att någon vill läsa? Kan ju va positivt å. 🙂 Men visst, man (jag tex) vill ha kommentarer ibland å, jag ska försöka komma igång med mitt bloggande igen,är ’jobbigt’ att blogga på iphonen, å netbooken startar jag inte varje dag:/ men är ju intressant om man vet typ vem som läser bloggen. Ha en fin höstkväll!

  2. mia säger:

    all (jag) veit jo int om att du siir vem som e hii elde int… 😛 å jag e jo så roko på at skriv.. läser (å lyssnar) meir än skriver (å talar) (nåjaa…. finns jo undantag, tå ja talar massor 😛 )

Tack för att du lämnar några ord till mig!