Julkalender 2010 - dag för dag

Dag 16 – Min första kyss

Åh, gud!! *skrattar högt*

Var sjutton ska jag börja för att kunna berätta om denna mycket speciella händelse? 😀

Okej, samlar mig och gör ett försök. När jag gick i lågstadiet var vi väldigt få i min skola, ca 35 i hela skolan. När jag gick i klass 4 blev jag bjuden på party till en av killarna i 6:an. Jag var ensam tjej i 4:an, min barndomsvän var ensam tjej i 5:an och sen var det 2 tjejer i 6:an (om jag inte glömt någon nu). Dessutom blev en tjej bjuden från 3:an som var min kompis. Jag vet inte om jag minns alla killar, men totalt om alla från 4-6 hade kommit hade det varit 3 st från min klass, 4 st från 5:an och 2 st från 6:an (kan ha glömt någon där). Lite ont om tjejer alltså.

Anyway. Partyt visade sig vara ett hångelparty. Jag är än i denna dag mycket förvånad över att det blev i det hus det blev. Med tanke på personligheterna var nog han den som jag upplevde och fortfarande upplever som den mest städade och lite blyga av alla killarna.

Ja, man kan väl säga att jag lärde mig kyssas på det där partyt. Ena killen och jag hade en rejält tagg i sidan till varandra och det slog gnistor i form av ilska så snart vi såg varandra. MEN på partyt blev jag klart godkänd och minns än i denna dag kommentaren att jag var ”bäst”.

Så, ärligt talat, killen som jag var så förbannad på och som jag hade kunnat strypa om jag fått tillfälle till det, var han som lärde mig kyssas och vet ni vad? Han var en duktig lärare och jag är faktiskt jäkligt duktig på det än i dag! 😉

Om man bortser från det där partyt så fick jag min första riktiga kyss under 4 Non Blondes låt 28.08.1993. Den var underbar. Verkligen. Den kyssen var av förälskelse och len som sammet, mjuk som rosa moln och fullständigt breathtaking!

Och nej, jag kommer inte att tillåta att min nu 11-åriga dotter åker iväg på något party de närmsta 5 åren. 😉

Du kanske också gillar…

Tack för att du lämnar några ord till mig!