Skriverier

Luciaövning

Ikväll har vi varit på luciaövning. Jag har bestämt att jag ska försöka få liv i byalaget och kommer nu att ha luciafirande med en de barn i byarna som vill ställa upp. Tjejerna och killen är så duktiga så! Hoppas innerligt att det här kommer att glädja många!

Jag har kunnat lämna kryckorna i princip hela dagen, men nu på kvällen värker benen av trötthet. Armarna verkar oxå ha tagit stryk idag och det bränner från axlarna ut i fingertopparna. Tungt, men det är bara att bita i det sura äpplet och kämpa på. Det är ändå lättare nu när jag kan ta hjälp när det behövs av kryckor och diverse stöd än tidigare när inget fick synas.

Tänker ta en tidigare natt ikväll, bädda ner mig under täcket och läsa en bok. Brodern till en av mina bästa vänner ligger på intensiven med mycket kritiskt tillstånd och jag vill vara så utvilad att jag kan sitta uppe mitt i natten om så skulle behövas.

Och nej, Thias och Annas bebis har fortfarande inte hittat ut. Imorgon fortsätter igångsättandet, så vem vet, kanske blir jag faster imorgon!

Sov sött och ta hand om varandra!

Du kanske också gillar…

Tack för att du lämnar några ord till mig!