Skriverier

Adventstid närmar sig

På lördag är det lillajul, på söndag 1:a advent. Adventstid kommer tidigt i år. Men innan dess ska mamma hinna fylla år och förhoppningsvis ska Thias och Annas lilla dotter komma till världen!

Julklapparna är inhandlade, men oinslagna, Julina och Natalies presenter likaså. Våra julkort har anlänt och adresseringen påbörjats. Adventskalendern planerad, men inte inhandlad. Julgardinerna är genomgådda, men ostrukna och ouppsatta. Gardiner och pynt ska upp till helgen. Jag skulle gärna få upp vår stora utejulgran oxå, men gissar att det blir först till lucia. Vi tog nämligen ner den gamla som vi hade granen i tidigare i år, så nu måste den upp på nytt ställe. Ska bli spännande att se hur det kommer att arta sig.

Har bytt till min jullayout idag. Känns som om jag vill pilla lite med den, men tills vidare får det vara samma som förra året.

Idag har jag legat hemma sjuk. Härom veckan hade Natalie halsont och feber, förra veckan hade Nicke något som påminde om ögoninflammation, på Moalies födelsedag hade hon en blåsa på ryggen och i helgen har mamma och pappa haft magkramper. Jag har en för jävlig värk i benen och magkramper och illamående när jag rör mig, trots att jag kan äta utan problem. Jag skulle tro att vi alla haft en lindrig släng av enterovirus. Skulle tro att jag är på jobb imorgon igen.

Nu kommer Julina med NK-förhör som hon har på torsdag. Bäst att ta tjuren vid hornen.

Du kanske också gillar…

Tack för att du lämnar några ord till mig!