Skriverier

Ingen åska och kalas hos svägerskan

Nej, det bidde ingen åska i natt. Gud så skönt! Var duktigt orolig där ett tag…

Idag har vi spenderat kvällen hos bästaste svägerskan Sofia som hade grillkalas inför sin stundande födelsedag. Gott med grillat och behändigt att dyka upp, slänga köttet på grillen och sen bara njuta av gott sällskap och alla röror och sallader de bjöd på. Sånt tycker jag borde ordnas oftare, helt klart.

Boandet från igår låg kvar och idag var det handduksskåpets tur att få sig en omgång.


Det som finns på de fyra översta hyllorna täckte tidigare hela skåpet i en salig röra. Nu får även mina tyger rum i det skåpet och slipper ligga i kassar lite här och där i vardagsrummet. Nej, ingen har någonsin anklagat mig för att vara ordningsam! Kassar här och var är mitt motto. 🙂


Det ser lite oredigt ut, men tittar man noga så ser man att det är resttyger som flickorna ska få använda som är i korgen högst upp. Annars är allt så fint så faktiskt.

Maken då, vad har han pysslat med? Jo, han har varit gullig och rensat ett av mina blomland och slitit upp tistlarna på grusbädden intill huset. De jäklarna har jag kämpat hårt med för att få loss, men de har bara skrattat mig upp i ansiktet och envist stannat kvar i marken.


Makens behandling rådde de dock inte på!

Nej, om jag skulle ta tjuren vid hornen nu då och försöka få upp annonsen med kläder på Huuto.net. Senast hängde sig fanskapet när jag laddat upp alla 40-50 bilder. Lagom kul…not!! Så håll tummarna!

Du kanske också gillar…

Tack för att du lämnar några ord till mig!