Skriverier

Lillajul

Så lider då firandet av lillajul mot sitt slut. Jag är trött i kropp och själ, men har hjärtat tankat med fina minnen och mysiga stunder.

Efter det årliga besöket på lillajulmarknaden vid Jan Karlsgården med avlämning av önskelistor och shoppande av diverse varor, kom mina föräldrar över för att äta middag med oss. Vi har njutit av lutfisk med vitsås, prinskorvar och köttbullar, potatis, två olika rödbetssallader med grädde till samt svartbröd med laxost. *mums* Drycken bestod självklart av julmust och efterrätten av Paradise och Alladin chokladaskar. Kan inte bli bättre!

Ikväll väntar Robinson på tv innan jag låter kroppen ta över och tillåter mig själv att krypa till sängs. Tror jag ska krypa upp i makens famn och njuta av den helande värmen och njuta av att bara vara älskad, utan måsten, utan krav, bara vara älskad.

Avslutar med lite bilder från kvällen.


Kärlek. Natalie myser med morfar i soffan.


Tjejerna har fått syn på lillajultomten som kommer med sin lykta över åkern. Ååååh så spännande det är!!


Natalie är fortfarande en aning fundersam över lillajultomten och sitter kvar i den trygga soffan medan de andra tjejerna rusar från rum till rum och vinkar till tomten. I spänd förväntan…


Nu är granen tänd på Solängen och adventstid har tagit vid. Att sitta i soffan och blicka ut över granen ger mig julefrid. *myser*

Du kanske också gillar…

1 kommentar

 1. Åh vad mysigt det låter Miina!
  Visste inte att ni firade lilljulalfton sådär 🙂
  Ser så mycket fram emot tiden nu i december!

  Hoppas att du/ni haft en fin söndag.

  Kram!
  //Jessica

Tack för att du lämnar några ord till mig!