Tankar

Farväl morbror Börje

En gång var du en man, full av omtanke om andra, alltid beredd att ta hand om den som var svagare. Jag har fått det berättat för mig, vilken fin man du var innan. Jag sörjer att jag aldrig fick lära känna den delen av dig.

Alkoholen tog dig ifrån oss för många, många år sedan. Nu var det dags att alkoholen även tog farväl av ditt jordeliv. Du har lämnat dina plågor och du har äntligen fått luft under dina rena vingar igen. Äntligen kan vi vara säkra på att alkoholismen har lämnat dig för gott.

Det minne jag bär med mig i mitt hjärta är när du satt i köket och plockade fram dragspelet. Du spelade, vi sjöng. Du var nykter och du skrattade.

Farväl, morbror! Vila i frid!

Du kanske också gillar…

2 kommentarer

  1. AK säger:

    Beklagar sorgen.

    Kramar

  2. säger:

    GLAD PÅSK!!! 🙂

Tack för att du lämnar några ord till mig!