Skriverier

Tack gode gud för mensen!

Nej, nej, jag har inte misstänkt att jag varit gravid, nej, jag har bakat! Och vad har det då med mensen att göra?!

Jo, till mellanmål idag hade jag bestämt mig för att baka en äppelpaj. Jag stod där och tyckte synd om mig själv för att jag har en sån vidrig mensvärk samtidigt som jag skalad/kärnade äpplen. Efter ett tag kom jag på mig själv med att ha massakerat lite väl många, så det blev till att dela upp äpplena i två pajformer. Dels denna och dels denna. Mitt eget recept verkar vara spårlöst försvunnet. Så det är alltså mensvärken som är orsaken till att det idag blev 2 läckra äppelpajer istället för en. 🙂

Förutom mensvärken mår jag mycket bättre idag än igår. Jag har kunnat äta utan att vrida mig av magplågor efteråt och febertopparna är mycket lägre nu (i och för sig är min normala temp efter mens 35,9, så utgångsläget är ju lägre). Idag känns det faktiskt som jag ska ha en chans att bli mänska igen innan mässan.

Du kanske också gillar…

2 kommentarer

 1. Hallå gumman!
  Kul att höra av dig igen!
  Du är utmanad, kolla min blogg!

  P.S Tar båten och hämtar toalettstolen snarast!!! 🙂

  Kram Anna

 2. milla säger:

  =) hoppas du orkar jobba på mässan…kram

Tack för att du lämnar några ord till mig!