Skriverier

Sjuk

Ligger just nu hemma sjuk i feber och magproblem. Jag däckade i torsdags kväll med en sjuhelskotas kroppsvärk som jag låg i min säng och grät av i flera timmar och på fredag morgon kom febern. Även maken blev sängliggande fredag förmiddag. Maken piggnade i kvickt och var återställd redan på söndagen, medan jag själv som sagt ligger än.

Idag har jag barnen hemma eftersom de undrade om de kunde få vara hemma och jag på det viset slapp köra dem till dagis. Känner mig dock lite piggare idag och orkar sitta upp mycket mer. Har t.o.m. tänkt jobba lite vid datorn om orket håller i sig.

Vi ska vara på Godbymässan nu i helgen, jag och mor min, så det är en hel del som står på spel. Har massor jag borde göra, men jag vågar inte riktigt ta mig ut eftersom jag samtidigt måste se till att bli frisk så jag orkar stå hela helgen. Litet dilemma, men det löser sig!

Ville bara lämna ett litet livstecken så ni vet var jag håller hus. Nu måste jag fixa lunch åt barnen.

Du kanske också gillar…

4 kommentarer

 1. Hej! usch kanske ni fick baciller av oss…Peter var ju som Nicke,men jag va ju däckad typ 2 veckor av det…C fick ju åxå det men inte J(?) eller T,skönt…usch usch,men nu efter förkylning åxå så ser jag ljuset:D jobbigt med sjukdomar! jag håller ju på och röjer här hemma,skönt det med……
  haha en kvinna ringde och frågade om hon kommit fram till wirrans,nja har ingen mat att sälja jag:D ha en fin dag! nu ska jag laga mannagrynsgröt,men man borde väl göra risgryns snart=)

 2. Åh fy din stackare.
  Hoppas att du känner dig bättre snart.

  *kramar om*

 3. Men usch då, det lät inget vidare alls!! Hoppas du känner dig piggare snart och att det ordnar sig inför helgen.

  kram!

 4. Hoppas du kryar på dig! känner sjäv att jag håller på att bli sjuk men det kan inte bestämma sig om det skall bruta ut eller inte 😉

Tack för att du lämnar några ord till mig!