Skriverier

Slut på pillren!!

Nu har jag tagit mitt sista piller och det är så förbannat skönt! Bort med all antibiotika och in med en ny och frisk Miina! 🙂

Vad gillar ni min nya layout? Me like, kan jag ju säga! Är riktigt nöjd med denna, trots att bloggen ser lite knasig ut än. Måste försöka få hjälp av någon mer kunnig eftersom det övergår mitt förstånd varför den inte läser in css som jag tänkt mig.

Ikväll kidnappade jag min höggravida kompis som varit lite låg den senaste tiden för att ta henne till min mammas massagestudio. Gjorde en ansiktsbehandling med peeling och chokladinpackning, levande ljus och instrumental avslappningsmusik. Masserade även axlarna och huvudet en kortare stund och proppade henne slutligen full med choklad. 🙂 Känslan när hon mötte min blick efteråt är obetalbar. Det är då man känner äkta glädje och kärlek. Tack för att jag får ha dig som vän, gumman!

Nu ska jag kika lite på tv och sen i säng, så jag och Freja säger godnatt med bilder av henne nerstoppad i hennes hundsäng. Freja fryser och hoppar upp i vår säng under mitt täcke om vi glömmer att bädda ner henne…


Du kanske också gillar…

3 kommentarer

 1. Vem skulle inte vara salig efter en sån behandling ?! Underbart, du är underbar!

 2. Hej Miina!
  Men herre gud vilken dunderkur du behövt stoppa i dig,skönt att den är över nu!!

  Gillar din nya layout,det kändes väldigt behagligt att ”kliva” in här 🙂

  Stor kram!
  //Jessica

 3. Härligt det låter! ha en fin dag!

Tack för att du lämnar några ord till mig!