Skriverier

God fortsättning!

Nu är julen över och Julina har blivit 6 år. Framför oss har vi nyår och Natalies 4-årsdag, sen borde lugnet lägga sig över vårt hus. Jag har kastat ihop en ny bakgrund till sidan för att ni ska slippa läsa ”i väntan på julen” resten av året. Jag gillade ljusen skarpt, men känner att det är dags för något nytt eftersom jag tänker på julen när jag ser mina ljus. Ni får stå ut med att det ändras lite nu som då. 🙂

Jag hoppas ni, alla mina sötisar, haft en underbar jul! Jag ska försöka hinna surfa runt till er alla inom en snar framtid.

Här kommer en liten resumé av den senaste tiden hos oss.

Kvällen innan julafton åkte Julina till sin pappa. Det var oerhört tungt att lämna henne ifrån oss och med tanke på att hennes pappa med sambo varit välkommen hos oss alla år på julafton (hennes pappa har varit med på paketöppnandet, men sambon har firat med sin familj), kändes det oerhört tungt att styvmodern förbjudit oss att träffa Julina denna jul. Däremot ordnade Julinas underbara faster så att fammo, faffa, faster, Julina och hennes pappa kom till oss en stund på julaftons förmiddagen! *tusen tack, Nilla!! Älskar dig så!* Det betydde oerhört mycket för hela vår familj att få träffa Julina, och det gjorde julafton helt fantastisk trots att Julina var borta första julen sedan hon föddes.

Vi var i barnens julkyrka och jag fick ordagrant tårar i ögonen när jag såg hur starkt Natalie berördes av solosången av ”Himlen i min famn”. Hon var hänförd och tårar glittrade i ögonen på henne och hon viskade i en stor utandning ”Mamma, det är så vackert!”. *min älskling*

Julmaten åt vi hemma hos oss tillsammans med mina föräldrar, min mellanbror med sambo och min lillebror. Innan middagen samlades vi för att se på Kalle Anka och här bifogar jag en bild på mig och små tjejerna. Tänkte att det kan vara kul att få se skrivarinnan nån gång oxå. 😉

När tomten kom blev Natalie, som innan varit helt totalt hispig och upp i varv, förstenad. Hon blev helt frånvarande! Hon gillade INTE tomten, jo, det gjorde hon nog förresten…sen när han gått igen! 🙂 Moalie däremot var nog för liten för att reagera. Hon gillade alla paket hon fick och för henne spelade det ingen roll vem som gav dem till henne.

Som avslutning sjöng jag i julkyrkan på natten, körens sista julkyrka är det meningen, vilket var oerhört stämningsfullt, men tungt eftersom jag var så oerhört trött. Att jag dessutom sjöng i alten, vanligtvis sopran, för att de var för få, för att i sista låten hoppa upp i andra diskant, gjorde ju inte saken lättar. Stackars min trötta hals!

Ja, det var vår julafton det. Igår fyllde sen Julina 6 år. Min lilla älskling, redan 6 år gammal! Det är inte länge sen jag kände fosterhinnorna explodera inom mig och vattnet börja sippra. *sötisen min*
Hela dagen var mysig med stoj och lek och bus och många presenter och gäster. Mamma är fortfarande alldeles matt i skallen. 😉

Nu tänker jag avsluta med en bild på min älskade 6-åring. Tänk att jag fått världens 3 underbaraste döttrar, triss i prinsessor!

Du kanske också gillar…

10 kommentarer

 1. Vad fina ni är och så härligt att ni haft en fröjdefull jul!

  Många kramar

  Nettan

 2. Usch, vad trist det är när barnen hamnar i kläm. Julina kan ju inte direkt må bra av att hindras från att träffa sin mamma… när nu du och hennes pappa har så bra kontakt. Att inte han sätter ner foten och säger ifrån övergår mitt förstånd.

  Jag fick också panikbyta layout. Julen tog slut så snabbt… 😉
  Jag gillar i alla fall den här lila! Snygg!

  Kramar!

 3. Låter som en trevlig jul det där trots ”förbjudandet”.. men det löste sig ju. Gott Nytt År på er!

  P.S Jaja, mobba mig bara du med 😉 D.S.

 4. Susanna säger:

  Ni verkar haft en riktigt mysig jul… Hoppas ni får ett lika fint nyår! Kram

 5. Åhh vad skönt att du är tillbaka igen! Nytt och fint var det här också minsann…du är så himlans duktig! Nu är det gamla vanliga lila-rosa miina som är tbx igen! leeer

  Jo du förresten…har haft ”storfrämmande” på min sida idag!! sss

  Kramar i massor till dig och alla dina gulliga tjejer från Camilla

 6. Vilka söta tjejer på korten!!! (Det inkluderar även mamman) Ni ser också ut att ha haft en lugn, skön och mysig jul, synd bara att ni inte fick ha största sessan hemma!
  Kramar ui massor! //Anna

 7. Härlig helg ni haft. Jonte han talade så förnuftigt med tomten så. han som förut varit så blyg. Han föklarade både det ena och det andra 😉 Tur att tomten hade hört det mesta förut 😉

 8. Va härligt att läsa om er jul. Gråter gör jag, så mysigt allt låter. Puss på er.

 9. Vad bra att det blev en mysig jul trots att inte alla prinsessor var på plats.
  Hoppas ni får en trevlig nyårsafton och ett fantastiskt Gott Nytt År!

  Kramar

 10. Gott Nytt År goaste Miinisen!!

  Kramar från Camilla

Tack för att du lämnar några ord till mig!