Skriverier

Sjuka lilla bebis

Usch vilka jobbiga dagar det har varit! I natt sov jag faktiskt, men 3 dygn innan sov jag sammanlagt 5 timmar. Jag har varit lite lätt snurrig kan jag ju säga…

Moalie fick kindtänder och 3-dagars febern, allt på samma gång. Hon har varit otrötslig fast hon fått värkmedicin, och när jag ger något sådant, DÅ är det illa! Febern har utan medicinering legat på strax över 40-grader och…ja…usch säger jag bara!

Nu börjar hon piggna i, men prickarna har inte gett med sig än. Är det någon som vet hur länge prickarna ska sitta kvar? Hade för mig att de skulle gå bort på ett dygn.

Medan Moalie sover och Julina och Natalie leker, ska jag passa på att surfa in hos mina vänner som blivit totalt försummade medan datorn samlat damm i sitt lilla hörn. Ikväll har ÅNF styrelsemöte, så jag ska hinna med att göra föredragningslista till det oxå. Bäst att jag skyndar mig innan plikten tar överhand!

Du kanske också gillar…

3 kommentarer

 1. Halloj raring!
  Stackare som sovit så lite… själv sitter jag här utan att kunna sova. 😉

  När mina barn har haft tredagarsfeber har det inte varit så som du beskriver… Först hade de hög feber i tre dagar och sedan kom prickarna… när febern gått ner. Kan det inte vara något annat lilla hjärtat har drabbats av? Eller kan det vara så olika?

  Jag är också hemma med en liten ynklig Anna… hon är så förkyld, stackarn.

  Hoppas att mötet gick bra och att ettåringen kryar på sig!

  Kram kram!

 2. Lilla gumman vad jobbigt för henne. Och för dig som knappt sover såklart!
  Jag vet interiktigt hur länge prickarna sitter i.. Jag säger som Agneta, kan det vara ngt annat, för när Joacim hade tredagars feber så kom prickarna också efteråt. Det kan kanske vara olika. Men jag tänkte på ngt bakteriebetingat som tex sharlakansfeber?
  Kram på dig vännen.
  Här kommer flere styrkekramar från mig till dig.
  //Laila

 3. Hoppas att ni blir bra snart och att du får sova lite mer snart. Det är inge roligt det där.

  Va fint du gjort på din sida så här när det snart är jul 🙂

  Tänker på er. KRAM.

Tack för att du lämnar några ord till mig!