Sångfågeln

Du är allt

Igår var jag på min andra sånglektion för i år. Jag hann ju bara ha en innan vi drabbats av förkylningen.

Första gången sjöng jag bara igenom ”Du är allt” av Shirely Clamp. Jag ska troligtvis sjunga den när våra kompisar gifter sig i januari. Igår började vi jobba med den.

Vi jobbade med att jag ska hitta botten i den, få ner den i magtrakten, och hjälp vad svårt det var!! Jag har SÅ oerhört svårt att inte sjunga exakt i tonläge! Eftersom vi satte ner sången i magen, skulle jag ligga strax under tonläget och det var verkligen en pärs! Nå, till slut började tekniken sätta sig, men än är det lång väg kvar.
Vi jobbade så intensivt att min sångpedagog sa att jag till sist skulle sjunga igenom en gammal sång bara för att sjunga den, så till sist tog vi ”Håll mitt hjärta” av Björn Skifs.

Det var underbart att sjunga igen, men oj vad kroppen tappat muskelminne av förkylningen!

Du kanske också gillar…

4 kommentarer

 1. Bruden som gifter sig i januari säger:

  Vännen,det kommer gå såå bra att sjunga denna sång. Jag kommer vara så glad och stolt att du gör detta för oss.
  Älskar er alla.

  /Ankan

 2. Mairone säger:

  Hej! Jag undrar om du har noter på den eller om du vet vart man kan hitta den på nätet. Jag söker efter så febrilt men har ännu inte hittat den. Skulle så gärna vilja ha den vill du hjälpa mig?? Tack på förhand!!!!

 3. Mairone säger:

  Du kanske vill ha min mail i fall du vet?!?! maironeh@hotmail.com
  Tack ännu en gång på förhand. Behöver all hjälp jag kan få!
  MVH Mairone!!!!

 4. Eva-Mi säger:

  Snälla, snälla kan du nejla mig noterna? Jag skulle så gärna vilja ha den på mitt bröllop. Jag är dig evigt tacksam i så fall!

  Kram från Eva-MI

Tack för att du lämnar några ord till mig!