Skriverier

Äntligen!

Igår fick jag veta av Nettan att min sida såg helt skum ut i IE. När jag sen tog en titt själv höll jag på att smälla av. 🙂 Jag berättade för Gocka vad som hänt och hon bad att få kika på mina filer. Under tiden bytte jag skal till ett defaultskin.
Hela kvällen igår har hon suttit och klurat på min layout och imorse skickade hon den fungerande till mig. Gissa om hon fått jobba hela natten! Jag hade räknat med att ha den andra layouten några dygn, men istället jobbar hon häcken av sig så jag kan ladda upp min nya fina sida redan nu på morgonen! Här ser ni nu alltså rosen. 😉
Tusen tack för all hjälp, Gocka!!

Jag har fortfarande alla 3 tjejer hemma. Julinas ögoninflammation verkar inte bli mer än lite kladd då och då medan Natalie har fått stå ut med både kladd i massor och totalt igensvullna ögon. På Moalie gick det över på 1 vecka, men Natalie börjar få röda ögon nu, så det kanske går över snabbare för henne.

Själv hostar jag som en dåre och börjar nästan misstänka lunginflammation. 🙁 Nå, jag kämpar på och ska förhoppningsvis bli frisk snart!

Du kanske också gillar…

4 kommentarer

 1. Pia säger:

  Hej! Uuuuuu i like it! 😛 hela nya sidan alltså 🙂 Oj stackars flickorna :/ Hoppas dom blir
  friska snart, o du me! 😉 Hur e vädret där nere? här e de kallto blåsigt just nu..ser ut som
  om de ska komma lite vattendroppar ibland. men iaf, ha de så kul! Kram

 2. *smygtittar från jobbet!

  JÄTTEFINT!!!

  Krya på er alla! Kram Camilla

 3. Heeeeeeeej gumman!

  Nå, jag trodde att förkylningen hade vänt, 2 dagar höll den sig någotsånär borta för att ta ny fart nu igen…
  Men det går väl över nån gång förhoppningsvis.

  Gå upp på er vårdcentral och kolla om du har lunginflammation – en order från mig!!!

  Krya på er ni goa tjejer!! //Kram Anna

 4. You’re welcome!
  Men riktigt så var det väl inte…
  Jag slet inte HELA natten… 😉

  Kramis!

Tack för att du lämnar några ord till mig!