Skriverier

Trött så in i bomben

Det blev en tidig väckning för mig idag i jämförelse med tidigare morgnar. Vaknade halv 8 mot normala 11. 🙂 Men är det sångövning med kören är det bara att stiga upp!

Efter kören mötte familjen upp och vi åkte och handlade kläder åt mig på presentkortet jag fick av mamma och pappa i julklapp. Wow, säger jag bara! Me like! Och gulligt nog så fick jag det på öppet köp trots att det var rea varor, eftersom jag satt i rullstol och hade svårt att ta mig till provrummet. Men det säger jag er; att ”bläddra” bland kläder på en klädstång är INTE lätt! Shit vad slut jag var efteråt! Tur att mellandottern var med och såg vart det var på väg och erbjöd sig att leta upp storlekar om jag pekade på vilket plagg jag var ute efter. Ja, mycket kan man säga om EDS, men nog är det fantastiskt vad barnen blir empatiska och duktiga på att läsa av en när man har det tufft!

Väl hemma igen tog jag och maken en promenad ut till grannbyn för att få lite frisk luft. Jag i rullabella med vovven Ayleen vid min sida och han med de två minsta vovvarna vid sin sida. Riktigt skönt att få andas lite, men hu så kallt jag fick om styrhanden trots vantar! Måste hitta på nåt fungerande där…

Nu har vi ätit middag; barnen fixade tortillas, och jag inser att luften gått ur mig helt. Skulle kunna slockna sittandes. Så här ligger jag i sängen och bloggar och i makens säng ligger barnen och läser. Det är tänkt att vi ska se Harry Potter tillsammans om en stund. Gissar att jag snart kommer in i andra andningen och piggnar i, annars är nog risken stor att jag somnar i soffan!

Imorgon blir det uppstigning vid 8-tiden för att försöka närma oss måndagens 6:45 för jobb och skola. Ja, jag får ju snällt stanna hemma. Inget jobb ännu. Inte ens arbetsprövning. Men vem vet! Snart kanske!

Du kanske också gillar…

Tack för att du lämnar några ord till mig!