EDS

Ryggskott…igen…

Så sitter jag då här igen med en skilsmässa ansökt gällande min ryggrad. Vaknade i natt och skulle vända mig från rygg till höger sida. Det small till rejält och alla muskler drog ihop sig till små djävulska knutar. Hm…är det här straffet för att jag hotade med att plock ner månen igår?!

Tack gode gud för att mamma är medicinsk laserterapeut och kan ta in mig med kort varsel! Fick komma in kl.10.30.


Så nu sitter jag här med nackkrage. Ömma muskler, skärande smärta, men vid gott mod! 🙂 Imorgon ska jag vara så gott som återställd har jag bestämt.

Det här är tredje ryggskottet på 5 månader. Varannan månad då alltså.

Och nej, det är inte nackspärr. Skillnaden är att det här kommer från att en kota roterar i ryggraden (nacken denna gång) och skapar ryggskott. Nackspärr är kramp i musklerna. Typ så förklarade min fysio det när hon sa att det är ryggskott jag har och inte nackspärr.

Men men, det kommer alltid en bättre morgondag, som tur är!

Du kanske också gillar…

2 kommentarer

 1. säger:

  Fy och blä så det kan vara.
  Vilken tur att du har din mamma.
  Men vad ska man göra? Genomlida och hoppas vänta på bättre tider.

  Stackars dig.

 2. miina säger:

  Skrutten, min mamma sa alltid ”det blir bra tills du gifter dig” när jag gjorde illa mig som barn. Nu är jag gift så nu är det nog bara att njuta av den bättre stunderna och genomlida de sämre.

Tack för att du lämnar några ord till mig!