Skriverier

Trött

Hemkommen från luciaövning där vi avrundade kvällen med att baka pepparkakor.

Var trött redan när jag kom hem från jobb och inte sjutton har det blivit bättre med timmarna som gått. Vet egentligen inte om jag är så himla trött i knoppen, utan mer i ögonen lixom. Orkar inte fokusera och känns som om jag vill gnugga ögonen för att få synen att fungera som jag vill.

Nu har barnen stoppats i säng och Nicke har åkt på innebandyträning. Funderar på att bänka mig i soffan, men har inte kunnat slita mig från datorn än. Njuter av en mysig chat med en av mina bästa vänner. Hon känner mig allt för väl har jag insett. 🙂 Men bara hon lagar sig iväg i bastun, ska väl jag kunna bänka mig i soffan.

Men innan dess; utse morgondagens outfit inför HåWe Bils julfest. Funderar på lila. Ovanligt va? 🙂

Du kanske också gillar…

Tack för att du lämnar några ord till mig!