Skriverier

Trött, trött, trött

Usch och blä och fy vad trött jag är! Jag lovade er fler bilder från kalaset, men de får vackert vänta. Orkar helt enkelt inte börja pilla med dem.

Kalaset gick jätte bra, trots att det blev rätt många barn i huset. 🙂 På lördagen firade vi henne och min mamma med släkt och vänner genom att bjuda in till pepparkaksbak hemma hos oss. Söndagen avrundade helgen med fiollektioner och Natalie var på kalas hos en av sina kompisar. På kvällen tog vi foton för julkort som beställdes nu idag. Skönt att ha det avklarat. Mindre än 12 € för 80 foton! Fantastiska, underbara www.foto.com!

Idag har jag stått på apoteket och demonstrerat menskoppen. Åland övermannades totalt av ett snöoväder igår kväll vilket gjorde att vädret höll folk borta från apoteket. Att sälja menskoppar till karlar och kvinnor över 60 år är inte lätt… Tur att det inte var min förmåga som gjorde att försäljningen inte blev så hög som jag väntat mig. 🙂 Nå, bättre lycka nästa gång helt enkelt. Jag förstår att folk höll sig hemma. En av de anställda halkade nämligen på väg till jobbet och slog sig halvt fördärvad när hon slog i huvudet.

Så varför är jag då så hiskeligt trött idag? Jo, snöovädret kom med stormvindar och skapade strömavbrott vilket gjorde att Natalie (som av någon underlig anledning är livrädd för strömavbrott) vaknade och var hysterisk kl.23.45, precis innan vi skulle gå och lägga oss. Hon fick komma till vår säng och var sedan vaken till lite över 2 när jag äntligen fick henne att somna och då kunde även jag ta natt. Lite efter 6 kom Moalie uppklättrandes i sängen och låg vaken till 7 när vi steg upp = jag och Moalie låg vakna båda två. Nicke fick gå till soffan eftersom jag helt enkelt inte fick rum när båda barnen sov hos oss. Som tur var sov Julina hos sin pappa i Saltvik. Denna natt gav alltså 4 timmars sömn och till saken hör att barnen aldrig brukar sova hos oss. Moalie kan komma någon gång när det är fullmåne, men inte annars. Gissa om det blev en väldigt ytlig sömn inatt de få timmar jag fick sova…

Så nu är det dags att krypa till sängs och hoppas på en bättre natt den här natten!

Sov sött!

Du kanske också gillar…

Tack för att du lämnar några ord till mig!