Skriverier

Första besöket hos mammpapp2-familjen

Tänk att det skulle ta så här länge innan vi kom oss ut och hälsade på dotterns andra familj! Tur att hon fyller år imorgon, och att de erbjöd sig att hålla kalaset hos dem i år. Annars hade vi definitivt inte kommit oss dit ut under 2021! De har ett vackert 1890-tals hus som tidigare varit en skola. Det känns på något sätt i väggarna att det är en solid byggnad med många barnatramp i golven.

Jag och förstfödingens pappa hade i uppgift att producera en tårta formad som en stubbe. Just med förstfödingen lyckades vi bra med både insida och utsida. Detta projekt blev kanske inte på utsidan det bästa vi åstadkommit, men insidan verkade ändå god! Nå, man kan inte vara bra på allt och varken han eller jag har några planer på att bli konditor, så inga krossade drömmar där inte!

Jag är så tacksam för hur våra livspussel lagts och att vi är två familjer, sida vid sida, i stort och smått. Tänk så bra vi fått det att fungera genom åren och vilken styrka det är att vara fyra föräldrar istället för två. Eller sex istället för två, om man ser till syskonen. Relationer berikar, så är det bara.

Imorgon efter att vi väckt förstfödingen och firat henne, vi inom familjen här under vårt tak eftersom hon sover hemma hos oss, tar något nytt vid. Min nya assistent kliver nämligen in genom dörren. Jag hoppas det är början på en lång, fungerande och rik relation på alla de sätt! Men först som sagt sång och paket för förstfödingen som blir 22 år. <3

Du kanske också gillar…

Tack för att du lämnar några ord till mig!