Skriverier

Grattis USA!

Äntligen har USA tagit fasta på mänskligheten. Personligen är jag verkligen ingen politikmänniska, men det här valet kan inte lämna många oberörda.

Jag har alltid haft väldigt svårt för politiker. Min allmänna syn på dem är att många politiker är kappvändare (vänder kappan efter vinden) och som pratar fint utan att få något gjort. Dels beror det på att nästan alla politiker som jag kommit i kontakt med är sådana som gjort mig besviken, dels beror det på att många beslut som fattas inom politiken gynnar de stora, inte de små, vilket jag tycker är fel.

Trots detta tror jag att USA har fått en andra chans genom Obama. Jag tror inte att han kommer att infria alla vallöften och skeptisk som jag är så har jag ingen större tilltro till att han kan skapa någon större förändring, MEN jag tror att det här är en tid när USA kommer att bli tvungna att enas och att Obama kommer att vara den president som får USA att inse att tillsammans är vi starka. Ensam kan han inte gå genom eld och vatten, men det som jag ser så unikt med honom är att han faktiskt har förmågan att be om hjälp när han behöver den istället för att ta sig vatten över huvudet och blunda för konsekvenserna.

Ja, jag säger bara Grattis USA! Ni har något stort i händerna, sjabbla inte bort det nu!

Du kanske också gillar…

2 kommentarer

 1. Jag kände en stor lättnad när jag vaknade i morse och Obama segrade i valet.
  Det kändes som en seger för världen,
  han får ett tungt ansvar på sina axlar men jag tror att han är mannen som kan fixa det.

  Hoppas att allt är bra med er alla,
  längesen jag kikade in här och ville lämna ett litet fotspår!

  Stoooor KRAM!
  //Jessica

 2. Jag kan inte annat än att hålla med! Han är ärlig och säger som det är, inget krusidullande och förskönande av sanningen.

  Han har lovat att göra sitt bästa för en förändring, men han kan inte göra det själv och det är inte säkert att han hinner göra det innan nästa val. Men jag TROR att han har folkets stöd, mestadels pga att han är rak o ärlig och säger som det är!

Tack för att du lämnar några ord till mig!