Skriverier

Första natten på Solängen

Första natten är avklarad. Allt har gått bra. 3 gånger har hon gnällt, men tystnat på en gång när jag satt ner handen hos henne. Tredje gången hon gnällde var ganska exakt 3 sekunder innan Nickes klocka ringde. 🙂 Han tog med henne upp och kissade, men eftersom det var så kallt och han tyckte sååå synd om henne, tog han inne henne med vetskapen att hon skulle bajsa inomhus. Jäkla karl! Det var ju noll grader! *grr* Nåja, hon har vunnit hans hjärta kan man ju lugnt säga… Självklart måste han ju ta ut henne innan igen innan han åkte på jobb. Tur att han studsade upp ur sängen för en gångs skull, så han hade tid över till bus ute på gården. 🙂


Nicke kastar kottar åt Freja och pinnar åt Rina.


Kom ut och lek matte!! Stå inte bara där på trappan med en fånig svart koloss framför ögonen!


Mattes allra sötaste!

Måste ju berätta att jag fått andra bebisar oxå! Mina fjärilsciklider har lyckats få äggen att kläckas utan att äta upp dem, så nu har jag frisimmande yngel i mitt näststörsta kar. Vi får ser hur länge de överlever. Jag har inga större förhoppningar, så varje dag är en bonus. 🙂

Du kanske också gillar…

7 kommentarer

 1. säger:

  Åh,vilken goding! Så sööt 🙂
  Jag ser fram emot besöket snart så jag kan snusa på henne.
  Kram till er alla,saknar er.

 2. säger:

  Men åh vilken SÖTNOS 🙂

  Hoppas att allt är bra med er alla.

  Kramar!!
  //Jessica

 3. säger:

  Fin bild den nedersta 🙂

 4. Vilken søting 🙂 ! Grattis!!!

  Hoppas du har det bra!

  ((Kramar))

 5. ÅH, så roligt med en heeler till! Det blir den fjärde tror jag, det lär ska finnas en i skärgården någonstans oxå. Då måste vi ha heelerträff när det blir liiite varmare 🙂
  Hoppas du blir lika nöjd som jag, heelern är en härlig ras. Roligt att du köpt från Cat.
  Vi höres, pussa på den lilla damen från mig!

 6. säger:

  Hejsan!
  vilken söt liten Freja och våran hund Tina tackar för nospussen, Tina är en Border Terrier 🙂
  en envis, glad liten skit!!!

  Ha en skön vecka…
  [nospuss tillbaka till Freja]

 7. säger:

  Otroligt söt liten Freja!

  kram kram

Tack för att du lämnar några ord till mig!