Skriverier

Nu börjar sommaren

Ja, så känns det alltid för mig. Midsommar är på något sätt startskottet. Nu är det bara jobb idag kvar av denna vecka, sen får vi fira midsommar med älskade vännerna våra. Vänner som är mer som familj än vänner. Eller rättare sagt både som vänner och familj, för jag kan väl knappast påstå att jag umgås på samma sätt med min familj som med dem. 🙂

Nästa vecka är det ytterligare 4 dagar jobb, sen kommer första semesterveckan. Oj, så jag ser fram emot det!

Sen är det ytterligare 2 veckor jobb och efter det följer 3 veckor semester. 3 veckor! Helt otroligt! Förra sommaren hade jag en 1 vecka totalt. Det var meningen att jag skulle ha 4, men någon där uppe ville annorlunda. I år har jag verkligen värnat om mina veckor och ska passa på att vila upp mig rejält och njuta av att ha familjen nära.

Men nu först iväg på jobb och alla underbara, fina kunder som förgyller mina vardagar!

Du kanske också gillar…

Tack för att du lämnar några ord till mig!