Julkalender 2010 - dag för dag

Dag 12 – I min handväska

Åh, shit! I min handväska finns ALLT! 😀

Där finns min telefon, min arbetstelefon, plånbok, kalender för 2010, kalender för 2011, handledsstöd, Dr Basch tabletter, make up, ångestmedicin oöppnad, astmamedicin, pennor, glasögonputs, handkräm, öronproppar, åksjukeband, homeopatmedel, menskopp, trosskydd och näsdukar.

Tror jag fått med det mesta där.

Jag är hopplös, bär omkring på ALLT och lite till. Likadant var det med barnens skötväskor som alltid var överfulla med…tja, allt helt enkelt!

Med tanke på min EDS och diskbråck i ryggslutet kontra roterande nackkota, skulle min kropp må bra mycket bättre av en lätt väska med få ägodelar. Men tänk OM jag behöver något…

Du kanske också gillar…

Tack för att du lämnar några ord till mig!