Skriverier

Helgen som varit

Jag börjar med två bilder från i fredags.


Julina hade skolavslutning i fredags. Här kramar hon sin lärare Emma, som hon haft nu i två år. Nästa år kommer hon att få en ny lärare och Emma går vidare till en femma. Vi säger lycka till, Emma, och tack för de här åren!


Denna tavla har Julina målat åt Emma som avslutningsgåva. Vi hade inte tänkt ge något speciellt förutom det som klassen samlat till, men eftersom Julina själv ville fick hon självklart ge den.

Igår kom vårt äldsta gudbarn på besök. Det skiljer bara ett halvår mellan henne och Natalie, så de har otroligt fint utbyte av varandra. Inget bråk eller gnäll mellan dem har det varit och konstant lekar och fnitter. Hon stannade till söndag eftermiddag. Igår var även maken med tjejerna på barnkalas medan jag träffade en god vän på fika som jag skrev i förra inlägget. På kvällen åkte vi sedan till våra rumänska vänner för att äta middag med dem. Vi var 2 person + vår familj och fick absolut inte ta något med oss. Så typiskt dem!


Kolla grillfatet!! 🙂

Vi hade underbart mysigt och jag gillar verkligen dessa människor skarpt, även om det där med språket inte är så lätt alla gånger… Alla talar nämligen inte svenska än, eller ytterst dåligt, men alla försöker och det tycker jag är jätte bra av dem! Själv skulle jag nog hellre välja engelskan som jag känner mig säker med än svenskan som är oerhört svajig.


De har underbara kissor, tjejer allihopa, om någon är sugen… 😉

Min kropp mår som den mår, men middagen gick ändå relativt bra.


Idag, söndag, har vi varit på vårt yngsta gudbarns kalas. Tydligen har dagen varit tröttsam, för Moalie somnade som en stock i famnen på mig när vi satt och gungade. Här ser man även mina snygga eget sydda kuddar. 🙂

Avslutningsvis åkte jag och Stina på agilityträning. Kroppen grejade det väl si så där, men det ger så mycket för hundarna och mig, så självklart fortsätter jag traggla på. 🙂 Fick jätte bra tips att träna vidare med, så nu ska här tränas så gott det går!

Ja, det var helgen i kort. Imorgon är det första riktiga sommarlovsdagen. Ingen tidig uppstigning med måsten på axlarna och inga tider att passa. Skönt!

Du kanske också gillar…

1 kommentar

  1. jenny säger:

    Jättefina kuddar! Jag har själv sytt liknande för nåt år sen och det var jättesvårt att få lagom storlek på rundeln i förhållande till omkretsen. Sen sydde jag ej passepartout (vet ej om jag fick stavningen rätt)som du.
    Ha så bra!/J

Tack för att du lämnar några ord till mig!