Skriverier

Klippning och EDS

I torsdags fick min dator knas och tvärdog. Jag orkar inte gå in på detaljer, men förlorade en del viktiga dokument samt mycket tålamod, men nu är den igång igen efter 4 (!!) återställningar och support från både Multitronic.fi samt Sony Vaio-supporten i Sverige. Bläk säger jag! Nå, huvudsaken är ju att den kom igång och att bokföringen klarade sig. Måste bara få in alla program tillbaka nu…


I lördags konverterade jag mitt Malawi akvarium till ett Tangaynika. Köpte 3 prinsessor för att se vilka som skulle bilda par samt 4 jullar.


Måste även bifoga en bild på mitt vackra kristallkors från PartyLite som nu pryder min hylla av Willow Tree skulpturer. Så himla vackert och dessutom har den en lila mittpunkt! Jag menar, kan det bli mer Miina än så? 🙂

Igår var jag och träffade min läkare från Genetiska kliniken i Helsingfors. Skriver mer om besöket i ett annat inlägg. Passade även på att fräscha till mig med en ny frisyr, eller rättare sagt att klippa mig igen. Min fantastiska frisör, Jonna, tog fram Miina igen. Har inte klippt eller färgat mig sedan 12 februari, så jag såg ut som hej kom och hjälp mig. :S


Strax innan klippningen, totalt ofixad.


Tack, Jonna, för att du tog fram mig igen! Vilken förvandling va?


Måste ju även visa bild på mig från idag, så ni ser att jag kan fixa frisyren själv oxå. 😉


Jag var trött och slut efter läkarbesökt och kröp ner under en filt i soffan framför tvn. Stina var inte sen att inta sin plats hos mig och Nicke var inte sen att slita fram kameran och föreviga min lathet! Tur att det var Stina han satte fokus på!

Du kanske också gillar…

1 kommentar

  1. säger:

    Du klär verkligen i den korta luggen Miina! Jag hade sån frisyr i högstadiet, jag bar inte alls upp den så bra som Du. Men jag har ju provat iallafall 🙂 Kramar!

Tack för att du lämnar några ord till mig!