Skriverier

Julkort

Idag har vi varit på fiol med Julina och Natalie. Moalie stannade hemma hos mormor och morfar. Hon såg sin chans att få ha dem för sig själv när alla andra skulle bort. Medan Julina hade sin fiollektion, var Natalie hos en kompis på kalas. Efter att vi hämtat upp Natalie bar det iväg hemåt för att plocka upp Moalie och ta bilder till julkorten. Ve och fasa säger jag! De första bilderna gick rätt bra, med ett barn grimaserandes på varje kort..typ… Moalie gick i strejk nästan direkt, så i år blir det inget gruppfoto. Moalie ville sitta där de andra satt, och när de var snälla och bytte plats, nej då var det för trångt, eller för kallt, eller för tråkigt, eller…ja, ni hör.

Nåja, till slut fick jag till några bra bilder och jag tror säkert att vi kommer att vara nöjda även i år, men oj så svettigt det blev!


Efter att Moalie hade fått bråka klart med sina systrar och fått härja fritt en längre stund var hon plötsligt med på noterna OM hon fick ligga ner på sin nya kudde. Jag gömde den under fällen och lyckades få även den obalanserade 4-åringen att fastna i kameran. Sötnosen får avsluta dagens inlägg. Tänk att en sådan ängel kan förvandlas till ett tjutande monster för att sedan bli världens goaste igen. Det är tur för mina nervers skull att den här perioden är övergående och att det finns ett ljus i tunneln! 🙂

Efter fotograferandet åkte Julina till sin pappa eftersom hans sambo fyller år idag. Grattis, Emilia!

Du kanske också gillar…

Tack för att du lämnar några ord till mig!