Skriverier

Till min avbild

Jag fick en snabbt ihopklottrad lapp som föreställde mig. På lappen fanns en uppmaning om att hacka vitlöken, eftersom det är min paradgrej. Man hackar den om den ska fräsas. Man pressar den om man ska ha den som smaksättning i en sås. Så enkelt är det. 🙂

Jag tror inte han tänkte så mycket på vad han klottrade ner, eller så kanske han gjorde det. Vad vet jag. Men i min vänstra hand, såg jag ett hjärta. Och självklart satt jag i min rullstol.

Så här ser originalet ut av Christoffer Isaksson.

Igår satte jag mig vid datorn och gjorde om den digitalt.

Min egen avatar. Älskar den! Så mycket jag som det nästan bara kan bli. Självklart är det i vänster hand jag håller hjärtat. Även om det nog för honom bara var en hand. Men det ligger ju i betraktarens ögon, så jag bestämde mig för att det var ett hjärta. Och håret, visst är det jag! Så så får det bli. Det här är jag. Den ska jag se till att använda mig av så ofta jag bara kan. Mitt eget kännetecken.

Du kanske också gillar…

Tack för att du lämnar några ord till mig!