Skriverier

Serverat på silverfat

Just nu känns det som om livet serverar mig på silverfat. Det lixom bara faller mig i händerna.

Jag fick en bra bil snabbt och enkelt.

Det gick väldigt snabbt för mig att få stödperson och dessutom en väldigt bra sådan!

Jag har hållit sångkurs på Föglö och de skulle gärna ha något liknande och gärna ännu mer i vår. Samtidigt hör en annan kommun av sig och undrar om jag kan hålla även hos dem. En vän frågade om jag inte kan hålla samma kurs i vår hemkommun och en bekant hörde av sig idag för att fråga om jag kan tänka mig att hålla sånglektioner med hennes dotter.

Arbetsprövningen blev oxå en fantastisk kombination av många yrken under samma tak och FPA har nästan kunnat lova ett jakande beslut.

Tiden började bli knapp för att läggas in på rehab innan arbetsprövningen, men idag ringde de och sa att jag trots tidigare meddelande är varmt välkommen till dem nästa vecka, vilket innebär att jag hinner med både rehab och arbetsprövning inom utsatt tid.

Dessutom har jag (om jag inte blivit upplurad) ropat in något mycket kärt på auktion på nätet, men det återkommer jag till när jag har varan i min hand.

Jag njuter av att flödet går åt rätt håll just nu. Att vandra motströms brukar vara mitt sätt att ta mig fram, så medströms känns verkligen bra!

Nu är det höstlov i 2 dagar. Ska mysa med barnen och tanka batterierna inför kommande veckor.

Du kanske också gillar…

Tack för att du lämnar några ord till mig!