Skriverier

Jularna med Ålandstomten

Här kommer våra jular med Ålandstomten. Tyvärr har jag inga bilder från första året, 2006. Jag måste rota bland mammas gamla bilder och se om jag hittar något från den tiden. Ni får hålla till godo med de andra åren istället. 🙂

Ny traditon; familjefoto vid granen. Ska bli kul att se om vi ändras något genom årens lopp. Själv måste jag ju bara bli yngre och yngre. 😉 Nyaste fotot överst. Tomtefotona längre ner i inlägget.


Julina firar hos sin pappa. Resten av familjen framför granen.


Hela familjen samlad vid granen.

Tänkte att det kunde vara kul att se hur barnen åldrats genom åren och kanske tomten med? Nyaste fotot överst.


Grön jul. Julina firar hos sin pappa i år. Milian och Noel firar hos oss.


En mycket vit jul. Kallt. Tomten kunde inte ta sig genom skogen p.g.a. snön. Dessutom är tomtefar nyopererad denna jul och har med sig tomtemor som medhjälpare. Det är få förunnat att få tomtemor till sig på julafton och vi tackar från djupet av våra hjärtan!


Vit jul. I år kom tomten endast till trappan med paketen eftersom vi hade vattkoppor i huset och stackars tomtefar inte själv haft kopporna än. Han kände att det inte var läge att få det riktigt än. Vi är väldigt tacksamma för att han kom till vår sjukstuga! Julina firar hos sin pappa. Natalie och Moalie agerar tomtenissor.


Vit jul. Julina kramas med tomten.


En grön jul och tomten kom genom skogen med bjällerklang och ljuslykta. Julina firar hos sin pappa detta året, så Moalie och Natalie mötte upp på baksidans altan.

Du kanske också gillar…

Tack för att du lämnar några ord till mig!