Skriverier

Guddotter


En skrattande liten Miniya och jag.


Hon skrattade verkligen gott åt sig själv i spegeln, lilla trollan!


Gudfar-gos!

Har haft underbara lilla Miniya med föräldrar på middag ikväll.

Kim frågade ”Skulle ni vilja vara gudföräldrar åt Miniya?” och medan jag grät mot Annas axel sa hon ”Det är ju gudmodern som namnger skeppen” och självklart tackade både jag och Nicke ja, med stor glädje!

Tack, för den stora äran att få bli gudföräldrar åt er dotter, Anna och Kim! Tusen, tusen tack! Jag kanske inte kan skutta runt på tivolin och springa Vasaloppet med henne, men jag kan ge henne min villkorslösa kärlek och finnas där som stöd när stormarna ryter.

Du kanske också gillar…

2 kommentarer

  1. Anna säger:

    Underbaraste ni!

    För oss var valet självklart! Och är så glada och tacksamma att ni tackade ja! Dina glädjetårar sade vad inga ord kan säga! Hon valde er oxå, märktes så idag, hon har aldrig skrattat sådär förut!! Ni har rört vid vårt hjärta och fortsätter göra så gång efter gång,därför vill vi ha er i vårt liv än mera.

    Din ovillkortslösa kärlek är allt hon behöver!

    Tusen kramar från oss två och er lilla guddotter.

  2. Men guuuuud vilket underbart smittande skratt!!! Riktig sötnos 😀 (Och bebisen med ;D) Kram på dig!

Tack för att du lämnar några ord till mig!