Skriverier

Fullt upp

Den senaste tiden har varit smått kaotisk. Det har varit allt för mycket på gång i mitt liv, men nu har de flesta bitar börjat falla på plats, eller åtminstone blivit placerade i rätt hög, så att säga.

I och med att pappa går i pension i höst, har vi tittat efter en billigare lokal (vi har delat lokal för våra företag) och i fredags fick vi plötsligt ett pangerbjudande som vi inte kunde annat än tacka ja till. Så nu har vi jobbat häcken av oss och lyckats få allt i ordning så att vi kan öppna på fredag. MEN det sliter förstås på kroppen för mig, så just nu ser jag till att samla energi i form av vila, vila och åter igen vila.

För några veckor sedan bestämde jag mig för att ta paus från min älskade kör Körglädje. Det har resulterat i att det kommit in ny musik i mitt liv, spännande sådan. Förra helgen fick jag äran att sjunga tillsammans med en nyfunnen vän och vi kunde slingra in oss hur mycket som helst i stämmor och det klingade underbart! Jag som tror på flera liv är övertygad om att vi tidigare varit sångpartners på något sätt. Hela familjerna våra sjöng tillsammans och det gav mig så otroligt mycket energi och kärlek! Det andra är en f.d. körvän som frågade om jag vill sjunga med honom. Det är så spännande att få göra sådant som jag inte är van med. Bossanovatakt och folkmusikinspirerat…typ… Jätte kul och fantastisk utmaning! Jag älskar när sången är kravfri och ömsesidig. Då är den som allra, allra bäst!

I helgen kommer en av mina närmsta vänner på besök med sina kids. Det ska bli underbart att få umgås med dem, även om inte frun i huset kunde komma med denna gång. Ska försöka se till att varken vännen eller jag går på sparlåga när helgen är över. Vi brukar ha en förmåga att inte riktigt lyssna på våra egna kroppar, men det är ju alltid lättare att ge råd åt någon annan lixom. 🙂

Du kanske också gillar…

Tack för att du lämnar några ord till mig!