Skriverier

PartyLite

Tjohoo, idag anlände mitt startpaket från PartyLite.

En del känner jag att det inte riktigt är någon vits att släpa med på visningar, men ska komplettera väskan så småningom.

Jag måste försöka ta tag i det här med deras ignorans mot svenskan. Trots att de har papper på svenska, skickar de det på finska till mig. Fick dessutom förra årets ”specialkatalog”, hur smart nu det är…

Nå, det blir nog bra till slut!

På torsdag håller jag min första visning. Då är det meningen att jag ska lyckas betala visningsväskan. :S Hoppas jag slipper betala allt för mycket själv…

Jag är så ofantligt trött idag! Trött i både kropp och själ. Kanske håller jag på att vänja in kroppen att vara vaken de rätta tiderna på dygnet, eller så är det snöovädret som ligger i luften som tynger ner hela energinivån. Tror jag ska bänka mig i soffan och mysa inför årets första ”Spårlöst”. Blir med andra ord en snyftkväll framför tvn.

Du kanske också gillar…

2 kommentarer

  1. ja jisses vad tårarna rinner när jag ser sådant:/ underbart men jobbigt också ibland. ha en fin kväll

  2. alltså spårlöst,inte oartylite:P

Tack för att du lämnar några ord till mig!