EDS-utredning, Skriverier

Fredag med full fart mot helgen

Äntligen fredag och annalkande helg! Det ska bli så skönt att få vara bara hemma och njuta av familjen.

De senaste dagarna har jag kodat, klistrat och klippt och mixtrat i såväl Photoshop som Dreamweaver. Har fixat lite med firmans sidor, www.renasmorjan.com, med nytt utseende, ny blogg och lite layoutändringar i shoppen, och den här privata då som ni ser. Det blev en mer ”Miina-sida” nu. 🙂

Om två veckor ska jag vara tärna när två av våra kompisar gifter sig. Jag fick hem min klänning igår som varit på kemtvätt och i helgen ska jag försöka få min cape färdig som jag håller på att sy. Det är en del trixande och fixande kvar med bröllopet, men igår avklarades mötet med toastmatern, så det minskar hela tiden.

Idag blir det levernasdag. Har 4 beställningar liggandes som ska ut idag och 2 som väntar till imorgon. Tänkte dessutom försöka mig på att få en tid hos mamma för att få lite laser. Tror nämligen att jag sträckte en muskel i ryggen i måndags när jag var på hjärtultraljud. På tal om ultraljudet! Allt såg fint ut, bara en liten turbulens vid ena klaffen, så jag hålls under uppsikt, men behöver inte kontrolleras igen förrän om 2 år. Däremot ringde min sköterska igår och berättade att hon halkat och skadat axeln så pass att hon är sjukskriven och måste skjuta på besökt till mig till den 24 februari. 🙁 Känns lite trist när jag väntat på att allt ska ta fart med utredningen den 3 februari, men 3 veckor till är inte hela världen. Har jag väntat i 30 år kan jag vänta 3 veckor till.

Nu ska jag ta mig i kragen och jobba lite innan jag åker till stan.

Du kanske också gillar…

Tack för att du lämnar några ord till mig!