Skriverier

Krock

Maken ringde nyss på hemtelefonen, vilket han aldrig brukar göra på morgonen. Han började samtalet med ”Jag har krockat”. Tiden står still och jag lyssnar efter ljud som kan ge mig en ledtråd på om han sitter i egen bil eller i ambulans.

Det visade sig att det inte var någon fara, att han kört in i en bil bakifrån med låg fart, men att hans bil blev rätt tilltufsad. Varken han själv eller människan i den andra bilen fick minsta skador, men usch så onödigt sånt här är! Nu får vi sätta oss ner och räkna över pengarna och se vilka julklappar som kan uteslutas eftersom han har en självrisk på 900 €. 900 € vid jul som man hellre hade satt på annat. Nåja, huvudsaken är att han mår bra och att han inte fick några skador!

Du kanske också gillar…

3 kommentarer

  1. vilken tur i oturen att det va i sakta fart! blir det jättedyrt? 900€ eller förhoppningsvis mindre? som sagt viktigast att alla mår bra,men så typiskt när man vill ha/har extra pengar så ska de gå till någe ’onödigt’. ha en fin dag trots det!!

  2. Anna-karin säger:

    Ojoj,vilken tur att det gick bra, Hoppas ni mår bra annrs. kram från oss på andra sidan vattnet.

  3. Usch vad otäckt.
    Har själv varit med om det och jag vet att man hinner bli en 30 år äldre på de sekunder som det tar från det att han berättade att han hade varit med om en olycka tills det att det kom fram att ingen var skadad.

    Ha det gott, mvh Maria

Tack för att du lämnar några ord till mig!