Tre i veckan

Tre i veckan v. 49

Skynda hos Tre i veckan!

Frågor
1. Vad arbetar du med?
2. Vad var ditt drömyrke när du var liten?
3. Om du idag kunde få vilket jobb i världen, vad skulle du då välja och varför?

Mina svar
1. Egen företagare. Jag säljer biologisk hudvård och naturkosmetik, för att inte tala om den underbara menskoppen! RenaSmörjan.com
2. Lärare och psykolog. Fortfarande är det yrken som jag har högst på listan över vad jag skulle kunna tänka mig om jag inte hade RenaSmörjan.
3. Det finns ett yrke som jag tror skulle vara oerhört givande för mig att jobba med. Det är ett slags musikterapeut. Jag skulle vilja kombinera terapin med musikaliska inslag och healing med toner. Varför har jag då inte satsat på det? Jag anser att mina barn är viktigare än allt annat och min tid som behandlare kommer när barnen är utflugna och inte behöver mig dagligen på samma sätt som nu.

Du kanske också gillar…

3 kommentarer

  1. Intressanta svar!

  2. Inne och kikar på dina svar.

    Hoppas du haft en bra dag? //Linda

  3. Hej
    Kul att läsa dina svar.

    mvh Maria

Tack för att du lämnar några ord till mig!