Skriverier

Putt som fasen!

Sabla hund! Idag är det NICKES hund! 😀

Jag klippte klorna på Freja nyss. Inga problem. Hon var så duktig och var ko-lugn. När jag berömt och gosat massor, släppte jag ner henne på trappan för att gå in med klotången. Det tog ca 5,5 sekund. När jag kom ut igen hittar jag fanskapet ätandes kattskit!! Sablar vad ilsk matte blev!

Jag röt till, Freja tittade upp, viftade på svansen som en tok och rusade iväg åt andra hållet. Matte efter. Hon är ju snabb som en vessla, den lilla skiten! Ja, jag vet att det är jätte smart att rusa efter en liten valp, men jag var lite lätt upp i varv och surt som ettika, så jag bidde lite opedagogisk.

Anyway, som tur var hade jag besinnat mig när jag väl fick tag på henne. Hade jag håvat in henne tre sekunder tidigare, hade jag brutit nacken av henne…nästan åtminstone. *grr*

Det blev snabb inskolning av tandtvättning och en matte som totalvägrar kärlekspussarna som Freja erbjuder. Vi får väl se hur länge jag lyckas motstå hennes ömhetsbetygelser…

Nå, vi har ju faktiskt hunnit med annat idag oxå. Jag har planterat om mina solrosor som växt ur drivhuset och sått passionsblomma i stället i drivhuset. Vi får se hur det går med mina planteringar.

Nu ska jag börja med middagen. Nicke borde strax vara hemma med ingredienserna jag hade slut på hemma.

Du kanske också gillar…

Tack för att du lämnar några ord till mig!