Skriverier

Snart åker vi

Imorgon åker vi på kvällen till Föglö på dans för att umgås med några vänner och på söndag åker vi sen vidare till Finland. Min mammas sida har släktträff nästa lördag och det ska bli jätte kul att få träffa alla släktingar! Camilla, där lär det vimla av både sysslingar och bryllingar! Lite kul det här med olika namn på släktingar. För oss heter kusinernas barn småkusiner och efter det blir det pysslingar och efter det sysslingar.

Imorgon fyller jag 28. Herregud, det är bara 2 år kvar till 30! :S Nåja, som gift 3-barns mor är det säkert okej att fylla 30. 😛 Jag är lite smått orolig för morgondagen på dansen eftersom mina kompisar verkar ha nåt fuffens för sig. Jag är ett sånt kolosalt kontrollfreak att jag har lite svårt att hantera överraskningar. Får se om jag överlever det hela!

Jag ska försöka titta in och skriva några rader under semestern (om jag får låna mosters dator 😉 ), men hör ni inte av mig vet ni att jag återkommer till holmen den 24 juli. Då har vi besök av våra kära vänner Anna-Karin och Kjelle och efter det kommer kanske min kusin med sambo hit, men nån liten uppdatering ska jag ändå försöka hinna med.

Dags att börja packa lite smått nu… Ha det så bra allesammans!

Du kanske också gillar…

8 kommentarer

 1. GRATTIS i förskott Miinizen!
  Hoppas du får en skön födelsedag…låt familjen passa upp på dig riktigt ordentligt!

  Ha en toppendanskväll och en bra vecka tillsammans med släktingarna i Finland.Tror säkert du fixar det även om kompisarna har lite fuffens för sig!

  Kraaam

 2. säger:

  GRATTIS på födelsedagen gumman 🙂
  Hoppas att du får en riktigt mysig dag och en underbar kväll med kompisarna.
  Ska bli spännande att höra vad de hittade på ler

  Ha en mysig semester i Finland oxå!

  Kramar!
  //Jessica

 3. säger:

  Grattis i efterskott då!
  Hoppas de inte hade för mycket fuffens för sig med dig 😛

 4. säger:

  Grattis förskott! Lovar att det är helt ok att fylla 28 och även 30 när man är 3 barnsmor..ler

 5. säger:

  Hej!

  Hoppas att ni har en trevlig semester med släkten, kul!

  2 år tills du fyller 30?? Och jag som har 3 år kvar tills jag fyller 40… vet inte om det är du eller jag som ska vara mest deppad… blinkar

  Ha en härlig sommar!

  kram, kram!

 6. Grattis i efterskott!!! hipp hipp hurra

  Och du, inte tänka på 30 alla redan. Det går så bra så. Jag blev det för 6 år sedan och då hade jag 6 ungar… 🙂 Nu är de några fler men det funkar ändå. Åldern är bara en siffra. 😀

  Hoppas ni fick en trevlig semester.

  Kram Kram

 7. säger:

  Men gumman!
  Grattis i efterskott – och jag kan lova att det inte är farligt att fylla 30 😉 Jag är inne på mitt 32:a nu, och har också hunnit bli 3-barnsmor nu 😀
  Det blev en lillebror till flickorna, en liten Arvid som är sööööt som socker!

  Kram Anna

 8. Anna säger:

  Ett försenat grattis från oss! Härligt med alla fina bilder på barnen, du är så duktig på att fota! Kram från oss! Ps. ha startat en ny blogg, mailar dej adressen senare! Nu e det dags att gå och sussa! Ha det bäst!

Tack för att du lämnar några ord till mig!