Skriverier

Lösenords skyddar mina inlägg

Jag har inte skrivit på ett tag nu igen. Det beror dels på att tiden inte räckt till med flytt och allt, men mest beror det på att jag kommit till en punkt då jag inte längre vill skriva öppet.

Folk, och då syftar jag främst på en del ålänningar, kommer in bara för att läsa och sen rapportera vidare till nästa ålänning om dagens nyhet och så fortsätter det och till slut når det mina öron och det är tröttsamt. Hade ni åtminstone lämnat en rad efter er hade jag inte haft nåt emot era besök! 🙂

Så nu har jag beslutat mig för att sluta ge och ge utan att få och låser även den del som hittills varit öppen. Vill ni ha mitt lösenord, är det bara att hojta här i kommentarer eller i gästboken. Jag kommer att sålla, så har jag inte tidigare fått några kommentarer av er, behöver ni inte bemöda er med att begära tillgång till lösenordet heller.

Sur och grinig? Nä, bara envis och beslutsam! 😉

*vinkevink*

Du kanske också gillar…

14 kommentarer

 1. Jobbigt då det valsas runt så..

  Hojtar lite 😉

 2. hojt hojt!
  Nyser Gocka nerbäddad i soffan.
  Kraaam!

 3. säger:

  Yes, please. Puss på dig vännen!

 4. Susanna säger:

  Hej miina! Jodå man vet ju hur det är på lilla Åland… tyvärr! Jag skulle gärna vilja fortsätta läsa om hur du har det iaf =) . Va fint erat hus blir förresten. Kul för er sen när ni får flytta in. Kram

 5. Milla säger:

  en migrän tant hojjtar här för fullt….eller , migränen e iof. över nu, annars skulle hojtandet inte hörts ända till bamböle…e såå nyfiken hu ni har det i nya huse…kramis

 6. Hej Miina!

  Hojtar lite försynt här från sydligare breddgrader 😉 Vill gärna fortsätta läsa om du tycker att det är okej!

  Kramar!

 7. Sara säger:

  Hej vännen!
  Förstår att du skyddar om det pratas runt. Vill gärna fortsätta följa er via bloggen framöver också, om du vill så att säga ;o).
  Är superdupernyfiken på huset!!
  Kramisar från Sara, som oxå flyttar snart ju =D

 8. Jenny säger:

  Hej! Såg detta inlägg först nu! Trodde att jag glömt lösenordet… Men jag vill gärna följa dig i fortsättningen… Vi kanske ses i helgen! Kramis

 9. Madeleine(Filiphs mamma säger:

  va kul att ni har flyttat in i huset nu. trivs ni bra? börjar ni få ordning på alla grejer?? vi ska flytt anu om 1 vecka unfegär. har ju köpt mamma o Kristers hus i Saltvik. känns jätte bra. hojtar även till om lösenordet. hoppas det är ok.?

 10. Anna säger:

  Tjenis! Ser att du valt att göra som jag.. man tröttnar till slut på att bara ge och ge… speciellt till alla ständigt återkommande ålänningar, som aldrig skriver en rad.. suck bara snok, snok :-). Jag vill gärna fortsätta läsa din blogg, om jag får ;-)? Mailar dej mitt nya, min blogg har stått stilla nu en tid.. Ha det gott! Hoppas vi ses snart! Kramizar!

 11. Hej gumman!

  Jag vill hemskt gärna fortsätta att följa dig i din blogg och hojtar lite försiktigt efter lösenordet och hoppas att jag får fortsätta följa dig/er här 🙂

  Hoppas att allt är bra med er annars!!

  Kramar Jessica

 12. Vill gärna fortsätta att följa dig så du får väldigt gärna maila lösen när du har tid!

  Kram

 13. säger:

  Hej gumman! Jag förstår verkligen att du vill lösenordsskydda, och även om jag inte kikar in så ofta nu för tiden skulle jag gärna vilja fortsätta följa din blogg om jag får…

  I vilket fall som helst, ta hand om dig och se till att ha en härlig, mysig höst!

  KRAM!

 14. Trollvinter säger:

  Tråkigt att man inte kan läsa mer, men nu ska jag kila vidare till det jag kom hit för, din byggarsida! Ska bli jättejättejättespännande hinner inte skriva mer här nu hej svej! Kram!

Tack för att du lämnar några ord till mig!