Skriverier

Morsdag 2013

Morsdagen har bara börjat, ändå känns det som om jag firats hela helgen!

I fredags kom min älskade make hem med min morsdagspresent; en formpressad dam. Så underbart! Redan när vi flyttade hit för snart 7 år sedan, ritade jag ut var jag i framtiden ville ha en damm. Nu porlar det så fint intill terrassen och lusthuset. Underbart!

DSC_6391 DSC_6390
Det fattas ännu stenar och växter, men redan nu älskar jag det!

DSC_6384
Efter kaffe på säng fick jag barnens underbara gåvor.

DSC_6388
Moalie hade gjort en lila kruka med blomma i skolan. På krukan står det Miina med röd text.

DSC_6387
Natalie hade gjort ett hjärt-halsband i skolan. Storleken på hjärtat är ca 4 cm.

DSC_6386
När jag var och klippte mig i fredags på vår nya shoppinggalleria Maxinge, bad Nattis och Molle om att få gå och handla en liten present åt mig. I en lila papperkass fanns den här ljusdekorationen och Grönt te smaksatt med blåbär och blåklint. Min familj känner mig mycket väl! Teet påminner om mitt favvote från studietiden; uskollinen ystävä. Jätte gott!

Nu väntar jag hem min förstfödda och sen ska vi fira min mamma tillsammans med mina brorsbarn och ena bror med familj (andra brodern är i Sverige på bröllop med sambon sin). Men innan dess ska barnen få smaksätta tårtorna.

Hoppas ni alla har en underbar morsdag där ute och att min svärmor firar sin morsdag uppe i himlen, dinglandes med benen på ett moln blickandes ner på oss här nere. <3 Så en extra fin morsdag till min mamma, mormor och farmor, till barnens bonusfarmödrar/farmor och till svärmor uppe i himlen!

Du kanske också gillar…

Tack för att du lämnar några ord till mig!