Skriverier

Haft fullt upp

Ja, så har det återigen gått en hel del dagar sedan mitt senaste inlägg.
Skolan, speciellt juridiken, är något jag får tampas med som tiden inte räcker till för. Dessutom ligger jag efter med bokföringen eftersom en del försvann när moderkortet i gamla datorn dog. Det gick ju inte att göra backup då, så det är en del som måste bokföras igen.

Utöver det har grävaren krånglat eftersom den ena köpt upp den andras maskiner och vi hamnade i en fight mitt imellan dem, men tack och lov skrev jag ut ett avtal idag som den ena skrev under, så nu har vi även det på grej!

Sist och slutligen har jag haft en strulig vårdnastvist med Julinas pappa, vilket har tagit enormt mycket energi av mig, men ikväll ordnade det upp sig och vi skriver ett långtidskontrakt på tisdag genom socialen och mitt möte med mina jurister kan inhiberas! Så oerhört skönt att det inte ens går att beskrivas i ord! Lättnaden är enorm!

Nu har jag några fakturor som jag ska skriva ut till mina återförsäljare och sen börjar allt komma ikapp!

Ska tillägga innan jag avslutar, att målaren kommer imorgon kväll, så tisdag morgon påbörjas tapetseringen. Sen är det inte mycket kvar innan huset är vårt! Fantastisk känsla!

Ta hand om er alla, och varma kramar!

Du kanske också gillar…

7 kommentarer

 1. Anna säger:

  Hej gumsan!
  Gu’ va glad jag blir för er skull att det ordnat upp sej mellan er och J:s pappa! Vad otroligt skönt det måste kännas, kan tänka mej att mycket oro/bekymmer försvann direkt.. Du verkar ha hur mycket som helst att stå i just nu?! Husbygge, barnen, jobb och skola! Du är duktig ska du veta! Jag har helt missat det här med skolan! Vad pluggar du till?
  Vad spännande! Målare imorgon?! Helt otroligt vad det går undan, snart har ni flyttat in :-)! Vi hörs och sköt om er! Kram!

 2. Underbart!
  Skönt att allt ordnar sig för dig och Julina så att ni kan välja vart ni vill lägga er energi.

  Hoppas att all ”Flow” hjälper er igenom flytten snabbt och smärtfritt också. Snart bor ni DÄR! Underbart!

 3. Milla säger:

  hmm…hänfer inte med riktigt nu, har det hänt nått nytt mellen Peter å er?? men låter ju bra om det ornat sig…väntar me spänning på mer uppdatering om huset=) sköt om er!Kram

 4. Hej & hå Miina vad mycket du har runt omkring dig !!!
  Du är otrolig som bara fixar allting 🙂
  Och tänk att det redan är dags att börja tapetsera i erat hus,tycker det känns som igår som du skrev att delarna var på väg ;-))

  Ta väl hand om dig och de dina !!

  Stor kram !!

  PS!Förstår att det var en enorm lättnad att ha vårdnadstvisten löst,visste inte heller att ni hade det struligt men kan bara tänka mig lättnaden av att kunna lägga det bakom sig !

 5. Hej!

  Här händer det grejer minsann!! Vad kul med huset (det säger jag varje gång, jag vet, tjatig som få!) men jag tycker att det är så himla KUL!!! Tänk att ni ska få bo där i allt det ”nya”, fina?!?!

  Visste inte att ni hade en vårdnadstvist Miina, fy vad tråkigt. Trodde i min enfald att de hade bråkat färdigt med er men icke då 🙁 Skönt att det löst sig nu i alla fall och att ni får papper på det hela!

  Kramar Anna O

 6. emilia säger:

  kikar in eftersom jag hörde att tvisten löst sej,men vi ej hört om det:) men tillsvidare är den kanske löst,men knappast på lång sikt…nåja man gör det bästa av situationen så länge. lycka till med hus m.m. ! vi ses/E

 7. emilia säger:

  Jo,det finns ju alltyid 2 sidor av allting…undrar vem som bråkar med vem:)

Tack för att du lämnar några ord till mig!