Skriverier

Idag kommer huset!!

Ja, så gick det med mitt skrivande! Inte har jag kommit mig för att skriva något jag inte.
Jag har börjat plugga på distans nu på heltid + att vi för tillfället skolar in Julina och Natalie på nya dagiset. Natalie kommer tyvärr att dela plats med en annan flicka, så hon är bara 3 dagar resp. 2 dagar/vecka. Kommer att bli tufft för mig med jobb, studier och barnen hemma, men det fixar sig.

MEN för att nu komma till det som är mest spännande! Huset kommer idag!! Ja, äntligen! Eller för att beskriva mina känslor ”ööööh, kommer verkligen VÅRT hus?!”. Jag fattar verkligen inte att det är VÅRT hus som kommer. Att det i imorgon bitti står ett hus på vår tomt som är vårt eget, på vår dröm tomt!
Vill ni kan ni följa bygget på hussidan. Kl.15.30 kommer huset och sen tar det ca 6 timmar har jag för mig, innan det skruvats ihop. Sen är det finsnickrandet kvar och torktiden. 4 oktober flyttar vi in. Såååå häftigt! 🙂

Nej, nu ska jag packa väskan och duscha så vi hinner åka till dagis.

*kram på er alla*

Du kanske också gillar…

4 kommentarer

 1. Härligt du! – om huset 😉
  Nu måste jag åka med.. vift!

 2. Susanna säger:

  Vad spännande att ni ska få erat hus!! Hoppas ni blir nöjda. Kramiz

 3. mimmi säger:

  Stiger du verkligen upp kl 05.00?

 4. Ojojoj, så spännande med huset! Måste omedelbart gå in och kika på hussidan:)
  Jag har inte heller varit den mest aktiva sista tiden. Det är nu inte bara negativt för det har varit härliga dagar här i Örebro och vi har njutit i fulla drag. Ha en fin helg, Miina.
  Kram Laila

Tack för att du lämnar några ord till mig!