Skriverier

Sommaren lider mot sitt slut

Höstlöven har redan börjat samlas på vår gård och doften av höst ligger i luften. Känner att det är dags att så sakteliga börja skriva här igen. Inte mycket, inte ofta, men kanske nån gång en rad eller två. Kraven får inte bli för stora eftersom jag vet att hösten ofta för med sig en rad depressioner till mig och med huset som står för dörren vågar jag inte riktigt ge mitt allt. Att bli liggande denna höst är verkligen inget alternativ. 🙂

Vi har haft en skön sommar med mys och bad och även ett och annat besök. Tack för sällskapet Gocka med familj samt Kjelle med familj! Säger Kjelle nu eftersom du, AK, behagade komma först lite senare. 😉

Nicke och jag har även hunnit med en riktig myssemester genom att fira vår 4-åriga bröllopsdag i Stockholm. Vi bodde på hotell Radisson SAS med Sturebadet Haga på undervåningen. Vi njöt av SPA-behandlingar, simmade i poolen och sov himmelskt gott. Dessutom åkte vi in till Gamla stan och åt 3-rätters middag på en restaurang med fullständigt gudomlig mat och utmärkt service! När kvällen led mot sitt slut vandrade vi gatorna fram från Gamla stan tilll Odenplan och tog sedan bussen hem till hotellet.
Dagen efter hämtade vi vår nya soffa som våra älskade vänner Tess och Thomas förvarat i sitt garage.

Ja, sommaren har varit fin och bygget fortskrider som synes på vår byggarsida. Grunden är lagd och jag som hade förväntat mig att huset skulle se litet ut fick en smärre chock! Jag har tidigare bara sett grunder i gjuten platta, så när det här såg så stort ut var det inte alls som jag förväntat mig! Försöker intala mig själv att det kommer att se mycket mindre ut när väggarna kommer upp! 🙂

Innan jag avslutar dagens skrivande vill jag bara säga till er att även om jag inte surfat runt hos er, finns ni ändå i mina tankar nästan dagligen! Glädjen jag upplevt varje gång jag skummläst min logg och upptäckt att många av er besökt mig flera gånger i veckan, har verkligen rört mig djupt! För att inte tala om hälsningarna på min födelsedag (och på bröllopsdagen, tack kusinen! 🙂 )! Ja, ni är verkligen underbara! Värdefullare vänskap finns inte!

*kramar i tusentals och en extra stor kram till vår nyblivna mormor*

Du kanske också gillar…

9 kommentarer

 1. säger:

  Hej där!

  Meeeen, vart var ni då ni körde på vargen då? – inte på Åland väl? 😉

  Du har väl hört att det bara är veklingar som går och blir sjuka va? 😉 …på sommaren dessutom 😀
  Bara tokes med dig!

  Nää.. den sommaren verkar va svår toppa 🙂

 2. Hej gumman !
  Vad kul att du är tillbaka 🙂
  Det låter som om ni haft en mysig sommar med flera besök !

  Ta väl hand om dig nu!

  Många kramar!
  Jessica

 3. Johanna säger:

  Hej på dej! Kul att äntligen få höra hur er sommar varit;o) Här är allt bra, har semester just nu så jag njuter av varje minut! Häärligt väder!
  Det framskrider på er tomt ser jag, om man helst skulle varit så långt som er…Ha det så bra!
  Kramar småkusin vitamin

 4. säger:

  Hej tjejen!
  Kul att du börjar komma tillbaka till nätet lite mer:)
  Fast.. på sommaren så har man ju massor med andra saker för sig , så det är inte så undra på.
  Här har det nog inte fallit så många löv ännu men det kommer. Jag gillar hösten. De riktigt härliga höstdagarna är härliga. Trodde jag skulle få uppleva det förra hösten när Elsa precis var född men där blev jag snuvad för det var ingen vidare fin höst det året bjöd på här i Örebro:(
  Tack för dina fina rader inne hos mig. Det är tungt, men det går.
  KRam Laila

 5. Tack gumman och jättekram tbx! ler
  Skriv när du vill..och så lite/mycket du vill…vi springer här dagligen ändå, det vet du!
  Ser fram emot att få följa ert hus växa fram.
  Själva har vi för närvarande lagt det högsta budet än så länge i alla fall! när det gäller ett hus….vi får se hur det går! spännande värre

  Ska krama om lilla Ella från världens bästa Miinis idag //Camilla

 6. Milla säger:

  Va kul att få höra lite hur er sommar har varit…=) ja du såg min hälsning på er dag, kommer än så länge i håg den iaf…;) vi har haft en skön sommar, å nu väntar vi bara på att veckorna ska gå…om ca 2 veckor får vi nämligen flytta=) gissa om jag längtar…nu ska vi åka i väg ti pjelax ti villan, å njuta av det härliga vädret me resten av familjen!!Kramar i stora lass till er alla!

 7. Kramar till er. Snart vill vi komma på besök. Ska bara landa lite i jobb och dagis först. PUSS.

 8. säger:

  Har kikat in och läst förut men hade nog något barn som gastade i bakgrunden eftersom jag inte sa hej vid det tillfället.

  Tack för sällskapet själva 😀 Nu är en av festerna avklarade och jag är HELT utpumpad. Denna vecka ska jag sy medeltidskläder åt goda vänners barn. (varför lovade jag det :S) och så ska vi på beravning och sedan är det bara att börja ladda inför nästa fest. Ni kommer ju eller hur 😀

  Kramar, kramar, kramar till dig och din goa familj.

 9. Hej!

  Vad trevligt att få ett livstecken, har varit inne och kikat lite här under sommaren IFALL du skulle ångra dig och uppdatera trots att du sagt att du inte tänkte det 😉

  Det är EM i Göteborg nu, det är KUL, så mycket människor i stan, och en underbar stämning. Jag flyr dock hem på kvällarna till lugnet och ser på TV istället.

  Ha det så bra och lycka till med huset och alla förberedelser nu !!

  kramar!

Tack för att du lämnar några ord till mig!