Skriverier

Kärleksmassage och problem med lösenord

Igår när jag trodde att allt var perfekt, då kom pricken på i:t! Nicke var ju och tittade på fotboll och som tack skulle jag få min länge efterlängtade motionscykel. 🙂 När han kom hem satt jag och installerade Sims2 som jag fick av honom i morsdagspresent. Han frågade om jag hade tid att få lite massage… OM jag hade! 😀 Vi har nämligen fått låna mamma och pappas gamla bänk (ja, så är det att bo i en familj med mamma som är spa-massör, pappa som är idrotss-massör och lillebror som är klassisk-massör). Det finns lixom bänkar i överflöd.
Med ljus brinnande på bordet och en härlig skymning utanför fönstret, blev jag inbäddad i handdukar och fick den bästa helkroppsmassage jag någonsin fått! Både mamma, pappa och lillebror är jätte duktiga, det är inte det, men det var precis som om Nicke visste var jag förväntade mig hans händer nästa gång! Ja, ni vet, ibland skulle man vilja säga åt massören ”lite längre ner” eller ”andra sidan”, för även om de kommer dit till slut kan det kännas som om man skulle vilja ha det precis exakt just då och ja de följer ju sina scheman. Nickes händer bara flöt fram, exakt där jag ville ha dem, i den ordning jag kände. Det var fantastiskt!
Jag vaknade av att någon viskade ”älskling, sover du?”. *upps*

För att inte göra er allt för avundsjuka 😉 så ska jag istället övergå till mitt vidriga lilla problem!

Det är nämligen så här att jag kommer inte in på någon lösenordsskyddade sidor i WP! Inte ens på mina egna!! Det är liiiite lätt frustrerande!
Loggar jag in via admin, då ser jag mitt eget, men inte annars. Det skumma är att hos Gocka kom jag in en gång, medan jag var inloggad i min admin hos henne, men nu går det inte längre.

Är det fler än jag som upplever det här hos mig? Kan ju tillägga att det är likadant från Nickes dator.

Ni som funderat på varför jag inte läst era inlägg bakom lås och bom, ja ni har er förklaring här! Jag har trott att jag haft fel lösenord hos flera av er.

Nån som har nåt bra förslag på vad som kan vara fel hos mig?? Ja, ni behöver ju inte räkna upp alla mina fel och brister nu, utan jag syftade mer på problemet med lösenord. 😉

Du kanske också gillar…

5 kommentarer

 1. Milla säger:

  ojojoj Miina, de va ingen dålig avslutning på morsdagen!!!undras om jag någonsin kommer att få en sån massage…Haha, tror inte de, Joa han e nog bra på många sätt, men massage hör nog till hsna svagheter ;))

 2. säger:

  Låter som en underbar massage! Min älskling kan också överraska med sådana då & då, ljuvligt är det!! Ang. lösenord så har jag problem på vissa sidor, men inte alla och inte min egen…Lösning på problemet har jag inte…jag är kass på sånt!

  Kram Anniz

 3. säger:

  Jag tycker du ska fråga ”Kluddis”. Han är ju en haj WP-are som du säkert vet, för visst är det bara i WP du har problem?

 4. Anna säger:

  Låter jätteskönt med massage :-)! Det är evigheter jag fick det avis, men jag har ju fortfarande kvar presentkortet du gav mej och det börjar snart bli time please för mej att utnyttja det! Nu blev jag ännu mer sugen att boka en tid så snart som möjligt hos mamma din! Nu far ju gubben på jobb imorgon, så om jag vill ha barnvakt får jag ge mej till tåls tills mitten av juni… den 21 går den ut! Ps. hoppas du snart får bukt på problemet d.v.s! Stor kram!

 5. säger:

  Gud vilken morsdagsavslutning!!! Du skall intetalls tro att jag är avis…haha… 😉

Tack för att du lämnar några ord till mig!