Skriverier

Morsdag

Vi har haft en riktigt mysig morsdag!
Dagen började med att Nicke smög ner med tjejerna och tro det eller ej, men jag somnade om!! Vaknade av 3 sjungande älsklingar, nåja 2 sjungande och en paketöppnande 😉 ”Idag är det mammas dag, idag är det mammas dag…”.
Fick frukost på säng och fina paket och massor med pussar och kramar! Av Julina och Natalie fick jag stenar som de gjort på dagis, som de lindat trådar runt så att man kan ha dem som tyngder i duken på bordet utomhus! Jätte fina! Av Nicke och Moalie fick jag….tadaaa… The Sims 2!! 😀 Nicke berättade att försäljaren hade stirrat på Nicke och utbristit ”inte kan du väl ge det HÄR till mordagspresent?!”. 😀
Konstigt, jag blev jätte glad juh! Tyckte det var urgulligt tänkt och med humor i kanten!
Dessutom fick jag ett löfte om en motionscykel…bara Nicke skulle få åka på fotbollsmatch med chefen. 😉

Vi firade dagen genom att ha morsdagskonsert, Julina spelade 3 låtar på fiol och jag ackompanjerade på piano, för Julinas pappa + sambo och lillasyster, Julinas farmor och farfar, Julinas faster + sambo, mina föräldrar, min lillebror + sambo, gammelfarmor och så vi förståss! Julina klarade det hela med glans, fast hon var oerhört nervös, och sen bjöd vi på en slags hemlagad glasstårta. Den var tydligen uppskattad! Dessutom fick mommo, fammo och gammelfarmor presenter i form av foton på barnen. Även Emilia blev lite firad, hon fick nämligen en ”dumlegömma” som jag bakat inför middagen senare. Hon var ensam om att få den, så det räknas nog som en liten present. 😉

Efter att de andra åkt hem, åt vi, mommo och moffa middag här som jag lagade.
Det blev förrätt med rostat bröd med sallad, skagenröra och räkor på. Till varmrätt serverades en slags gryta gjort på fläskfilé, rökt skinka och champinjoner som huvudingredienser. Till det åt vi bulgur. Till efterrätt åt vi dumlegömmor. Alla verkade nöjda och belåtna och till och med mätta!

Julina verkar vara frisk nu, medan Natalie fortfarande är hängig. Jag gav henne febernedsättande under dagen, men hon var helt slut när vi åt middag. Jag bar henne i säng 10 i 6 och hon somnade innan jag hunnit läsa en hel sida ur sagoboken för henne. *stackars mammas lilla älskling* Så det blir inget dagis för henne imorgon! Moalie har busat på hela kvällen och nu när hon skulle sova var hon för mycket upp i varv. Jag har hört hur hon pratat på i sängen och hon verkar inte sova än heller. Det är nu 1,5 timme sen jag la henne i säng. Nå, jag ska gå och paketera in henne och se om jag lyckas få henne till ro.

Tack, för en mysig morsdag! Och tack för de fina presenterna tjejerna fick!

Du kanske också gillar…

2 kommentarer

 1. säger:

  Åh det låter som en jätte mysig morsdag gumman 🙂

  Ska hålla tummarna att Natalie blir frisk nu oxå,det var en rejäl flunsa de dragit på sig dina tjejer !!

  kramar i massor
  PS!Om du vill får du hemskt gärna maila över ditt lösenord till mig.

 2. Anna säger:

  Vilken mysig morsdag du verkar ha haft med hela familjen! Låter så otroligt mysigt! Själv blev det inte så mycket, men frukost på sängen fick jag :-)! Sen blev vi ute på bygget och pysslade! Kramiz!

Tack för att du lämnar några ord till mig!