Skriverier

Som jag trodde

blev det ingen tid över för mig att nöjessurfa och skriva här. Jag har suttit rätt mycket vid datorn för att göra mässtävlingar, prislistor, produktinformation, presentkort o.s.v. , men nu tror jag äntligen att jag har det mesta färdigt.

Mässan är öppen 13-20 idag och 11-18 på lördag och söndag, och jag jobbar alla dagar, hela dagarna.
För att riktigt ställa till det, så fick jag världens ont i halsen igår kväll och kan knappt svälja idag + att jag håller på att få nackspärr. Dessutom ligger min morbrors fru hemma i feber och kan inte komma till mässan som det var tänkt. Hon bor i Finland och har flera timmar i bil + båt framför sig om hon skulle börja känna sig piggare, så tyvärr kan hon inte komma.

Nå, det ordnar sig nog! Vi ska sälja av bara tusan och sen får vi se vart allt detta brakar.

Jag tittar nog inte in nåt mer här under helgen.

*kramar i massor*

Du kanske också gillar…

6 kommentarer

 1. säger:

  Kram kram kram. Lycka till. Jag beger mig till mammas land över helgen. Behöver lugna ner mina trasiga nerver lite.

 2. säger:

  skäms Nu har jag slarvat med läsandet igen. Vad är det för mässa?

  Hoppas du får en trevlig helg!

  KRAM

 3. säger:

  Hoppas att det går bra på mässan, vännen.
  Ha en fin helg:)
  kram Laila

 4. säger:

  Hoppas allt går bra gumman..och att ni säljer massvis!
  Puss o Kram från Camilla

 5. säger:

  Hoppas att det går jätte bra för er i helgen och att ni får sålt hur mycket som helst 🙂
  Ska även hålla tummarna att det inte blir nåt mer av ditt hals-onda försöker blåsa bort bacillerna

  Många kramar !!

 6. Milla säger:

  hoppas de gick bra på mässan!!lKRAM MILLA

Tack för att du lämnar några ord till mig!