Skriverier

Ny layout

Ja, som ni ser har jag bytt layout till en mer julig. Vad tycks?
Tyvärr fungerar inte gravatarsen i kommentarerna och det är jag väldigt sur över. Förhoppningsvis fixar Gocka det någon gång. 😀 Min klippa!

Moalie har börjat piggna i och med febern verkar vi ha fått en liten ettrig tjej som kan skrika i 45 minuter om hon inte får sin vilja igenom. Det här har vi inte märkt av tidigare, så jag skyller på tänderna och febern! 😉

Jag har varit på jobb ikväll och har inte ork att varken surfa till er, goa vänner, eller skriva här. Hoppas ni har förståelse!

Imorgon åker vi och firar min kära mor och på lördag firar vi lillajul. Söndagen går åt till att fira Moalie i efterskott, så min tid vid datorn blir nog mindre än vanligt denna helg, så jag passar på att önska er en skön helg!
*kramar*

Du kanske också gillar…

10 kommentarer

 1. Ha en underbar helg vännen och ta hand om dig!
  Tack för orden hos mig!

  Kram

 2. Jenny A säger:

  Vad kul att du bytt layout igen. Det är därför man verkligen har glädje av att besöka dig rätt ofta, du skriver regelbundet och ändrar på sidan så man känner att det alltid är värt att titta in! Kram Jenny

 3. Men huuuuuur ska jag klara mig utan ditt retande över en hel helg……

  Hur planerar du din tid egentligen? Först kommer jag, sedan jag och SEN famljen…. 😉

  Kram Darling och ha en skön helg!

 4. Duu!
  Jag har en utmaning till dig:
  http://www.meranda.se/2005/11/25/test-igen/

  Sedan kan du ta helg 😉
  BusKramar!

 5. Hoppas då innerligt att paketet hinner fram idag, skulle passa perfekt till er söndag 🙂 Jätt fin har sidan livit. Ta hand om er och ha en jätte mysig helg. Jag håller på att packa ihop mig och Ella inför resan … va mycket som ska med … KRAM

 6. säger:

  Hej!
  Tack för välkomnandet! Skönt med en grupp där kravet bara är att man ska vara vanlig! För det är vi väl – vanliga och originella!
  Hoppas Moalie (Vilket vackert namn förresten!!) mår lite bättre och att ni får en trevlig helg! Kram Bia

 7. Hej goa gumman!

  Du har ju också gjort julfint här ju, myyysigt!!!
  Jag har också haft och har sjuka barn så här har det varit 4 vaknätter nu men en mycket trött och sliten mamma som följd…
  Jag har inte orkat surfa runt som vanligt men tog mig en liten stund nu på morgonkvisten…

  Ha en jättemysig lillajul (vad det nu är ????) och en fin 1:a advent!
  Kram Anna

 8. Jag tycker att layouten är väldigt vacker och stämningsfull!

  Kramkalas!

 9. Halloj Miinizen!

  Din sida är så fin att jag blir grön av avund…älskar ”lugnet och tryggheten” i denna sida…och de nya ljusen är jättefina! Vill också kunna göra en så fin sida juu
  Bakgrunderna..finns de färdiga i WordPress..eller?

  Tycker förresten du gör alldeles rätt i att snurra runt hos oss webbisar..men får ju lite dåligt samvete eftersom jag så sällan uppdaterar numera.

  Nu har jag bytt gardiner i 3 rum..fått upp stakar och stjärnor …lite återstår att fixa med, sen blir det en lugn skön hemmakväll! Vi är bortbjudna imorgon..och på söndag tänker jag gå på stadens julmarknad.

  Hoppas ni får lite lugna stunder..trots en massa kalasande!

  Adventskramas tbx..massor! // Camilla

 10. Milla säger:

  OJ Miina, ännu en jätte snygg sida… du e duktigt!! Tänkte bara titta förbi å önska er en mysig lilla jul, vi ska fira me tjejkompisarna i närpes!sen blir de väl att gå på julöppning där på sönda!!nu ska ja ringa å gratta din mor!

  massor me kramar till hela bunten!

Tack för att du lämnar några ord till mig!